Pilot Beach Resort

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Georgiupuli
 • Pilot Beach Resort
 • 40 slika

Hotel Pilot Beach Resort ★★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicije, modernog gostoprimstva i luksuza na površini od 150.000m2 zelenih bašta i bujne vegetacije. Nudi uslugu polupansion ili all inclusive (otvoreni bife). Položaj Adelais 5* hotela: Pilot Beach Resort sa 5 zvezdica nalazi se na severozapadnoj obali Krita , u Grčkoj, u zalivu Almiros, pored malog

Hotel Pilot Beach Resort

Hotel Pilot Beach Resort ★★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Krit predstavlja jedinstvenu kombinaciju tradicije, modernog gostoprimstva i luksuza na površini od 150.000m2 zelenih bašta i bujne vegetacije. Nudi uslugu polupansion ili all inclusive (otvoreni bife).

 

Položaj Adelais 5* hotela:

Pilot Beach Resort sa 5 zvezdica nalazi se na severozapadnoj obali Krita, u Grčkoj, u zalivu Almiros, pored malog ribarskog sela Georgiupolis, na pola puta između Hanje (42 km) i Retimna (21 km). Sa svojim prostranim javnim prostorima i kritskom arhitekturom svojih 39 niskih bungalova nudi jedinstvenu kombinaciju tradicije, gostoprimstva i luksuza sa udobnostima vrhunskog hotela. Okružen je maslinovim drvećem i nalazi se direktno na peščanoj plaži Georgiupolisa sa jedne strane pružajući besplatan pogled na Egejsko more, a sa druge na Bele planine.

Plaža:

Nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Almiros. Privatna peščana plaža hotela na obali Egejskog mora, prostire se na 400 metara i predstavlja mali deo 7 km duge plaže Georgiupolis koja je takođe nagrađena Plavom zastavom za održavanje visokih standarda u pogledu bezbednosti i kvaliteta vode.

Hotelski sadržaj:

Sastoji se od centralne zgrade i grupa bungalova smeštenih kao kritsko selo. Hotel nudi prostran smeštaj i mnoštvo sadržaja (3 restorana, 2 bara, 4 bazena sa slatkom vodom, teretana, teniski teren, veliki SPA centar) i stoga je idealan kako za porodice, tako i za parove.

Broj soba: 450

Godina renoviranja 2020.

U hotelu 24 h recepcija, doctor na poziv,  igraonica, zdravstveni klub, zatvoreni bazen, parking, restoran, spa, dečija igraonica, bar, a la carte, međunarodni i grčki bife, aktivnosti na vodi, odbojka na pesku, fudbalsko igralište, teniski teren, stoni tenis bilijar, dečiji bazen, suncobrani na plaži, suncobrani na bazenu bar kod bazena/snackbar ležaljke na plaži ležaljke na bazenu . Pilot Beach Resort 5* ima četiri vrhunska restorana i dva bara za vaš užitak.
DECA  ALL INCLUSIVE u konceptu ukusnog kutka u Pilot beach resort-u: Svakog dana od 11:00 do 17:00 časova hotel će deci (do 13,99) obezbediti „ukusni kutak“ koji uključuje besplatno: užinu, pica, pomfrit, voćne salate, jogurt, slatkiši, sladoled, sokovi, voda, mleko

Smeštaj:

Bungalov superior pogled na bazen 30m2 2-4

Balkon ili terasa, bade mantil, kupatila, fen, minibar*, frižider, sef, sofa, telefon*, WIFI, kupatilo, tuš A/C,

Usluga:

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife)

Komentari/Napomene:

Izuzetno visoko ocenjen od strane putnika 8,8. Gosti su izuzetno zadovoljni kvalitetom usluge, kao i ljubaznim osobljem i odličnom, raznovrsnom hranom.

Obavezan je “dress code” u hotelu: muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) tokom večeri.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije