Erato Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Gournes
  • Erato Hotel
  • 21 slika

Hotel Erato ★★★ - Gournes, Heraklion, Grčka se nalazi u Gournes Pediado's, samo 15 km istočno od Irakliona-Krit. Od Kokini Hani je udaljen 2 km, od državnog puta 1200 m. Izgrađen je u tradicionalnom kritskom stilu i renoviran je 2020. godine. Hotel nudi kritsko gostoprimstvo i toplinu, već i veoma dobar kvalitet usluge ljudima koji traže tišinu i spokoj. Nudi uslugu polupansion (doručak I veče

Hotel Erato Hotel

Hotel Erato ★★★ - Gournes, Heraklion, Grčka se nalazi u Gournes Pediado's, samo 15 km istočno od Irakliona-Krit. Od Kokini Hani je udaljen 2 km, od državnog puta 1200 m. Izgrađen je u tradicionalnom kritskom stilu i renoviran je 2020. godine. Hotel nudi kritsko gostoprimstvo i toplinu, već i veoma dobar kvalitet usluge ljudima koji traže tišinu i spokoj. Nudi uslugu polupansion (doručak I večera – otvoreni bife -samousluživanje)

 

Položaj:

Hotel Erato se nalazi u Gournes Pediado's, samo 15 km istočno od Irakliona-Krit. Od Kokini Hani je udaljen 2 km, od državnog puta 1200 m. Izgrađen je u tradicionalnom kritskom stilu i renoviran je 2020. godine. Hotel nudi kritsko gostoprimstvo i toplinu, već i veoma dobar kvalitet usluge ljudima koji traže tišinu i spokoj.

Plaža:

Od peščane plaže: 800m.

Hotelski sadržaj:

Zgrada je renovirana 2020. Godine. Pult za iznajmljivanje automobila, doktor na poziv, otvoreni bazen, restoran, bežična internet konekcija u javnim prostorima, roof garden, suncobrani I ležaljke na bazenu, bar, internet corner, kafe bar, pikado tabla, igralište za decu parking, bar kod bazena/snackbar, stoni tenis.

Smeštaj u Erato hotelu:

Hotel ima 31 sobu renoviranih 2015. godine; balkon ili terasa, fen, frižider, safe* , telefon*, klima*, tuš, SAT TV, radio

*Uz doplatu. *Dečiji krevetić (baby cot) uz doplatu 7,00 €/dan 

Ova vrsta sobe može da primi 3 osobe. Potpuno renovirana soba (2015) sa dva singl ili jednim bračnim krevetom, kupatilom sa tuš kabinom, opremljena sa: telefonom, radiom, fenom za kosu, klimom, SAT TV, sefom (uz doplatu), mini frižiderom, sa balkonom ili veranda.

Usluga:

Polupansion (doručak I večera – otvoreni bife -samousluživanje)

*Piće nije uključeno u cenu polupansiona.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Za putnike koji traže tišinu i miran odmor.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije