Harma Boutique Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Harma Boutique Hotel
  • 52 slika

Hotel Harma Boutique Hotel ★★★★ - Hersonissos, Krit nedavno renovirani hotel nalazi se u samom centru Hersonisosa, koji je prepun restorana i taverna. Na korak od prelepe plaže, butik hotel nudi moderne, prostrane sobe i gosti su ga opisali kao pravi dragulj. Harma Boutique Hotel nudi savršen odmor za grupe prijatelja ili porodice koje žele da iskuse svaki deo onoga što odmor na grčkom ostrvu treb

Hotel Harma Boutique Hotel

Hotel Harma Boutique Hotel ★★★★ - Hersonissos, Krit nedavno renovirani hotel nalazi se u samom centru Hersonisosa, koji je prepun restorana i taverna. Na korak od prelepe plaže, butik hotel nudi moderne, prostrane sobe i gosti su ga opisali kao pravi dragulj. Harma Boutique Hotel nudi savršen odmor za grupe prijatelja ili porodice koje žele da iskuse svaki deo onoga što odmor na grčkom ostrvu treba da bude.

Položaj hotela Harma Boutique Hotel:

Nalazi se u samom centru Hersonisosa, koji je prepun restorana i taverna. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 18km. Udaljen samo 50 metara od autobuske stanice.

Plaža:

Od plaže je udaljen 200m.

Hotelski sadržaj:

Hotel koji se sastoji od 4 zgrade, a prijemna recepcija, koja se sastoji od prostranog salona sa satelitskom televizijom, otvorena je 24 sata. Bar sa bazenom nudi celodnevno opuštajuće sunčanje i osvežavajuće koktele, a na kraju i restoran sa osunčanim dvorištem, gde se služi obilan doručak i večera na bazi švedskog stola, sve pripremljeno iz kuhinje hotela. Budite u toku sa rutinom vežbanja u hotelskoj mini teretani, sa pogledom na more i bazen. Hotel nudi prostran besplatan parking.
Recepcija 24h, restoran, mini teretana, besplatan Wi-Fi u svim oblastima, lift (nemaju sve zgrade lift), prostor za odlaganje prtljaga, bar pored bazena.

Smeštaj:

Soba: klima uređaj, kupatilo sa tušem, SAT TV, set za kafu, mini frižider, telefon, fen, balkon, sef, wifi.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife – samoposluživanje)

Napomena/Komentar:

Renoviran. Odlična lokacija 8,8.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije