Mari Kristin – ADULTS ONLY

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Mari Kristin – ADULTS ONLY
  • 35 slika

Hotel Mari Kristin ★★★★ - ADULT ONLY 14+ - Hersonisos, Krit, Grčka je elegantan, moderan hotel sa 4 zvezdice za odrasle pored mora, a ipak u srcu udobnog centra Hersonisosa. Njegov butik stil i visoka estetika učiniće vaš smeštaj u Hersonisosu nezaboravnim iskustvom. Mari Kristin Beach Hotel će vam ponuditi kvalitetno gostoprimstvo u prijateljskom, toplom i sofisticiranom ambijentu. Hotel Mari

Hotel Mari Kristin – ADULTS ONLY

Hotel Mari Kristin ★★★★ - ADULT ONLY 14+ - Hersonisos, Krit, Grčka je elegantan, moderan hotel sa 4 zvezdice za odrasle pored mora, a ipak u srcu udobnog centra Hersonisosa. Njegov butik stil i visoka estetika učiniće vaš smeštaj u Hersonisosu nezaboravnim iskustvom. Mari Kristin Beach Hotel će vam ponuditi kvalitetno gostoprimstvo u prijateljskom, toplom i sofisticiranom ambijentu. Hotel Mari Kristin je porodični hotel. Vlasnica francuskog hotela Žaklin i njene ćerke Marija i Kristina vešto su kreirale jedinstveno i osvežavajuće mesto za vaš odmor.

 

Položaj Mari Kristin 4* hotela:

Mari Kristin Beach Hotel se nalazi na samo 300 metara od centra Hersonisosa, blizu restorana, prodavnica i supermarketa. Smešten pored plaže Hersonisosa i na samo 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Heraklion, 25km.

Plaža:

Pored peščane plaže. Suncobrani i ležaljke dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Bazen sa đakuzijem, restoran sa terasom, besplatne ležaljke za bazen,  besplatna wi-fi veza, usluga iznajmljivanja automobile,  a la carte restoran, recepcija otvorena 24 sata, bar.

Smeštaj:

Balkon ili terasa, kupatilo, kada ili tuš, fen, frižider, Wi-fi, A/C i sef uz doplatu, SAT TV, radio.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera –otvoreni bife )

Komentari/Napomene:

Hotel prima goste preko 14 godina. Sjajan moderan elegantan hotel. 8,7 ocena.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije