Sergios Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Hersonisos
  • Sergios Hotel
  • 10 slika
  • Moderan
  • Odlična hrana
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Sergios ★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka nalazi se u centru Hersonisosa, u glavnoj ulici, okružen radnjama, mini marketima i kafićima, 100 m od plaže. Udaljen je 28 km od aerodroma u Heraklionu, nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Sergios 3* hotela: Hotel Sergios 3* se nalaz

Hotel Sergios Hotel

Hotel Sergios ★★★ - Hersonisos, Krit, Grčka nalazi se u centru Hersonisosa, u glavnoj ulici, okružen radnjama, mini marketima i kafićima, 100 m od plaže. Udaljen je 28 km od aerodroma u Heraklionu, nudi uslugu All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Sergios 3* hotela:

Hotel Sergios 3* se nalazi u centru Hersonisosa, u glavnoj ulici, okružen radnjama, mini marketima i kafićima. Udaljen je 28 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Hotel Sergios 3* je udaljen od plaže oko 100 m (prelazi se ulica).

Hotelski sadržaj:

Hotel Sergios 3* sadrži recepciju koja radi non-stop, restoran, TV kutak, 2 lifta, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, suvenirnicu, ostavu za prtljag, bilijar, video igre (uz doplatu), internet kutak i besplatan Wi-Fi na recepciji.

Smeštaj:

Hotel ima 99 standardnih soba. Svaka soba ima balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klimu (uz doplatu), kupatilo TWC, fen za kosu, mini frižider, sef (uz doplatu).

Usluga:

All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Komentari gostiju/Napomena:

Udobnost, elegancija i moderan dizajn.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Sergios 3* - Hersonisos, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije