John Mary Apartments

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kato Gouves
  • John Mary Apartments
  • 17 slika
  • Otvoreni bazen

Apart Hotel John Mary Apartments - Gouves, Krit se nalazi u letovalištu Gouves, 17 km od aerodroma u Heraklionu. Ima otvoreni bazen, bar na bazenu, bilijar, parking, wifi u javnim prostorima, bar, recepcija, rent-a car, vrt, dozvoljeni kućni ljubimci, ležaljke i suncobrani na bazenu, doktor na poziv. Nudi uslugu najma apartmana Položaj hotela John Mary Apartments: Hotel John Mary Apartments se nal

Hotel John Mary Apartments

Apart Hotel John Mary Apartments - Gouves, Krit se nalazi u letovalištu Gouves, 17 km od aerodroma u Heraklionu. Ima otvoreni bazen, bar na bazenu, bilijar, parking, wifi u javnim prostorima, bar, recepcija, rent-a car, vrt, dozvoljeni kućni ljubimci, ležaljke i suncobrani na bazenu, doktor na poziv. Nudi uslugu najma apartmana

 

Položaj hotela John Mary Apartments:

Hotel John Mary Apartments se nalazi u letovalištu Gouves, 17 km od aerodroma u Heraklionu.

Plaža:

Hotel John Mary Apartments udaljen je 30m od peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Hotel John Mary Apartments se sastoji iz 3 zgrade. Ima otvoreni bazen, bar na bazenu, bilijar, parking, wifi u javnim prostorima, bar, recepcija, rent-a car, vrt, dozvoljeni kućni ljubimci, ležaljke i suncobrani na bazenu, doktor na poziv.

Smeštaj:

Hotel John Mary Apartments sadrži studije i apartmane. Dvokrevetni studiji mogu da prime do četiri osobe u jednoj velikoj prostoriji sa kuhinjom i kupatilom. Apartmani mogu da prime do četiri osobe - imaju jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilo. Balkon ili terasa, kada ili tuš, čajna kuhinja, sef (uz doplatu), klima (uz doplatu), WIFI, mini-frižider, TV.

Usluga:

Najam.

Komentari gostiju / Napomena:

Ocena 8,2. Gosti hvale odličan Wi-Fi. “Lokacija je odlična. Tiho i centralno. Mnogo taverni, kafića, muzike i prodavnica u okolini. Veoma lep bazen, ali plaža je neverovatan biser…”

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije