Happy Days Beach

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kavros
  • Happy Days Beach
  • 32 slika
  • Na plaži

Hotel Happy Days Beach ★★★★ - Kavros, Georgioupoli, Hanja, Krit, Grčka je predivna grupa bungalova u oblasti Kavros, u opštini Georgijupolis grada Hanije. Nalazi se 17 km grada Retimna, 40 km od grada Hanja i 45 km od aerodroma. Jezero Kurnas (Kournas) udaljeno je samo 5 km od hotela. Nudi uslugu polupansiona ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčk

Hotel Happy Days Beach

Hotel Happy Days Beach ★★★★ - Kavros, Georgioupoli, Hanja, Krit, Grčka je predivna grupa bungalova u oblasti Kavros, u opštini Georgijupolis grada Hanije. Nalazi se 17 km grada Retimna, 40 km od grada Hanja i 45 km od aerodroma. Jezero Kurnas (Kournas) udaljeno je samo 5 km od hotela. Nudi uslugu polupansiona ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke). Ovaj šarmantni kompleks bungalova nalazi se u odličnom okruženju u Georgiupolisu. Kompleks se nalazi u Kavrosu, sa zadivljujućim okruženjem na plaži. Gosti će se naći na samo 17 km od luke i živopisnog grada Retimna, dok su luka i grad Hanja udaljeni samo 45 km od hotela. Ovaj divan hotel nalazi se na samo 5 km od opuštajućeg okruženja jezera Kurnas. Ovaj divni kompleks sastoji se od prelepo uređenih bungalova, od kojih svaki oličava suštinu i gracioznost grčkog stila i šarma. Bungalovi su ukusno uređeni i opremljeni modernim sadržajima za dodatnu udobnost i udobnost. Gosti mogu da večeraju sa stilom u taverni, gde se u ukusnoj kritskoj, grčkoj i internacionalnoj kuhinji čekaju da uživaju.

 

Položaj Happy Days Beach 4* hotela:

Hotel Happy Days je predivna grupa bungalova u oblasti Kavros, u opštini Georgijupolis grada Hanije. Nalazi se 17 km grada Retimna, 40 km od grada Hanji i 45 km od aerodroma. Jezero Kurnas (Kournas) udaljeno je samo 5 km od hotela koji je odličan izbor za letovanje na Kritu.

Plaža hotela Happy Days Beach 4*:

Prelepa grupa bungalova direktno na plaži u oblasti Kavros, u opštini Georgioupolis, u Haniji, Krit.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24h, 2 restorana Pinelopi Restaurant i a la carte italijanski restoran Acropolis, Wi-Fi u javnim delovima hotela, bazen sa delom za decu, mini igralište, bar pored bazena.

Smeštaj:

Hotel Happy Days Beach sadži sve Superior dvokrevetne sobe modernog dizajna oko 22-25m2 imaju terasu ili balkon i nalaze se u glavnoj zgradi ili u bungalovima. Soba ima balkon/terasu, fen za kosu, frižider, sef, telefon, Wi-Fi, A/C, TWC, TV, krevetac za bebe. Imaju bračni ležaj i sofu koja se može koristiti kao ležaj za treću osobu.

Usluga:

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Gosti su ocenili ovaj NOV hotel u našoj ponudi kao IZVANREDAN 9,0. Sef i ležaljke na plaži su BESPLATNE za goste hotela na AI usluzi, a za one na HB usluzi se plaćaju.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 4*, 4*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Happy Days Beach 4* - Kavros, Georgioupoli, Hanja, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije