Vantaris Blue

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kavros
  • Vantaris Blue
  • 26 slika

Hotel Vantaris Blue ★★★★ (Adult Only) - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis, blizu plaže, nudi uslugu Polupansion ili All Inclusive, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Položaj Vantaris Blue hotela: Hotel Vantaris Blue nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis. Uda

Hotel Vantaris Blue

Hotel Vantaris Blue ★★★★ (Adult Only) - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis, blizu plaže, nudi uslugu Polupansion ili All Inclusive, odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj Vantaris Blue hotela:

Hotel Vantaris Blue nalazi se severozapadno od Krita, u blizini sela Kavros-Kournas u regionu Georgioupolis. Udaljen je 45 km od aerodrome Hanja, 4 km od centra Georgioupolis, 16km od Retimna.

Plaža:

Hotel Vantaris Blue se nalazi Blizu plaže. Suncobran i ležaljke (uz doplatu). 

Hotelski sadržaj:

Hotel Vantaris Blue sadrži: Besplatan bežični internet na javnim mestima, slatkovodni bazen, stolice i suncobrani na bazenu, besplatan parking. Sadržaji (obezbeđeni u hotelu Vantaris Palace): 24-časovna recepcija, besplatan bežični internet na javnim mestima, mini SPA sa zatvorenim bazenom, slatkovodni bazen, kompletno opremljena teretana svakodnevno na raspolaganju našim klijentima. Soba za masažu, sauna, frizer, teniski teren sa mogućnošću noćnog osvetljenja, prostor za odbojku na pesku stoni tenis bilijar mini market sa međunarodnom štampom, cigaretama i ostalim potrepštinama, zlatara, stolice i suncobrani na bazenu i plaži, vodeni sportovi, iznajmljivanje automobile, , bicikli, internet kutak sa računarom, perionica, besplatan parking.

Smeštaj:

  • Premium soba sa privatnim bazenom – Ova soba je u proseku velika 27 m2, uključujući kupatilo i ormar. Sastoji se od dva odvojena kreveta i kauča koji se može koristiti kao ležaj za dodatnu osobu. Kupatilo TWC, fen, sef (uz doplatu), sofa ležaj, telefon, odvojeni kreveti, WIFI, A/C, mini frižider, SAT TV, peškiri za bazen i plažu, privatni bazen sa ležaljkama, terasa, pogled na kopno/vrt.
  • Duplex Maisonette - ova soba je u proseku velika 39 m², uključujući kupatilo i ormar. Sastoji se od dva nivoa. Na prvom nivou se nalaze 2 bračna kreveta, dok se na drugom nivou nalazi francuski krevet. Takođe nudi namešten balkon od 6m2 sa pogledom na kopno. Maksimalna popunjenost je 4 osobe. Besplatno individualna kontrola klime A/C, mini frižider, lokalna TV plazma, Fen za kosu, kupatilo 5 m, tuš.
  • 1. Nivo: 2 kreveta (dva odvojena kreveta 200 cm Ks 90 cm)
  • 2. nivo: 1 Queen size krevet (200 cm Ks 160 cm) Namešten balkon: 6 m2 1. nivo popločan pod 2. nivo: Laminatni pod Doplata Sef (2 eura dnevno) Telefon.

Usluga:

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari gostiju/Napomena:

SAMO za ODRASLE PREKO 16 godina.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Vantaris Blue - Kavros, Georgioupolis.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije