Marilisa Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kokini Hani
  • Marilisa Hotel
  • 36 slika

Hotel Marilisa ★★★ - Kokkini Chani, Krit se nalazi 50m od centra Kokini Hani, samo 12 km istočno od glavnog grada Herakliona i 8 km od aerodroma. Položaj Marilisa 3* hotela: Hotel Marilisa se nalazi 50m od centra Kokini Hani, samo 12 km istočno od glavnog grada Herakliona i 8 km od aerodroma. Plaža: Udaljen je svega 50 m od peščane plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu. Hotelski sadrža

Hotel Marilisa Hotel

Hotel Marilisa ★★★ - Kokkini Chani, Krit se nalazi 50m od centra Kokini Hani, samo 12 km istočno od glavnog grada Herakliona i 8 km od aerodroma.

 

Položaj Marilisa 3* hotela:

Hotel Marilisa se nalazi 50m od centra Kokini Hani, samo 12 km istočno od glavnog grada Herakliona i 8 km od aerodroma.

Plaža:

Udaljen je svega 50 m od peščane plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel je delimično renoviran 2019. godine. Recepcija, Otvoreni bazen, Snek bar pored bazena, Wifi u javnim prostorijama, dečija igraonica, suncobrani na bazenu, igralište za decu, pikado table, suncobrani i ležaljke na bazenu.

Smeštaj:

Balkon ili terasa, fen, sef uz doplatu, telefon, Wifi, A/C, TWC, mini-frižider, SAT TV, 1 bračni ili 2 kreveta.

 **Krevetić za bebe (baby cot) uz doplatu 7 EUR/dan

Usluga:

Polupansion - Doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje)

*Piće nije ukjučeno u cenu.

Komentari/Napomene:

Visoka ocena za čistoću, osoblje i udobnost. Odnos cene I kvaliteta 8,5. Baby cot se plaća.

“Sve je lepo i čisto, svi ljudi su ljubazni i moja soba je bila široka i udobna. Nalazi se u glavnoj ulici Kokini Hanija, u blizini prodavnica, pijaca i restorana (ali takođe možete imati lepu večeru ili piće u hotelu!), i samo dva koraka od plaže”

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije