Avra Imperial

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Kolimbari
 • Avra Imperial
 • 41 slika
 • Naša preporuka
 • Rezort
 • Miran
 • Elegantan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Odličan izbor
 • Odlična usluga i hrana
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa ★★★★★ - Kolimbari, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi, smešten u zalivu Kolimbari. Raznovrsan sadržaj uz polupansionsku ili All Inclusive uslugu čine ovaj hotel savršenm izborom za letovanje na Kritu 2021. Položaj: Ovaj luksuzni kompleks lociran je na 23 km od grada Hanje , u zalivu Kolimbari. Od aerodroma u Hanji udaljen je 35 km. Plaža: Avra Imperial B

Hotel Avra Imperial

Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa ★★★★★ - Kolimbari, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi, smešten u zalivu Kolimbari. Raznovrsan sadržaj uz polupansionsku ili All Inclusive uslugu čine ovaj hotel savršenm izborom za letovanje na Kritu 2021.

 

Položaj:

Ovaj luksuzni kompleks lociran je na 23 km od grada Hanje, u zalivu Kolimbari. Od aerodroma u Hanji udaljen je 35 km.

Plaža:

Avra Imperial Beach Resort & Spa nalazi se prekoputa peščano-šljunkovite plaže nagrađene Plavom zastavicom (deli ih ulica). Gostima su na plaži dostupne besplatne ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 časa dnevno, 2 restorana, 3 A la Carte restorana, 4 bara, 2 bazena na otvorenom (centralni bazen je površine 1500 m2), 2 bazena za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, zatvoreni bazen, dečiji klub, kongresni centar, dečije igralište, amfiteatar na otvorenom, stoni tenis, bilijar, video igrice, 2 teniska terena, fitnes centar, mini market, kozmetički salon, spa centar, parking, bankomat. Uz doplatu su dostupne usluge vešeraja.

Smeštaj Avra Imperial Beach Resort & Spa:

Hotelski kompleks ima ukupno 328 smeštajnih jedinica. U Deluxe sobama (32 m2) obezbeđeni su kupatilo sa kadom ili tušem, klima uređaj, sef, besplatan Wi-Fi, poklon paket u znak dobrodošlice, televizor, CD-DVD plejer (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), fen za kosu, bade mantil, papuče.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona i Punog pansiona. Obroci se služe u glavnom restoranu u vidu otvorenog bifea (samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Avra Imperial Beach Resort & Spa je nov hotel u našoj ponudi. Pušenje je zabranjeno u svim zatvorenim delovima hotela.

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije