Axos Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Retimno
 • Axos Hotel
 • 17 slika
 • Peščana plaža
 • Moderan
 • Manji intimni hotel
 • Blizu plaže
 • Renoviran
 • Otvoreni bazen

Apart Hotel Axos ★★★ - Platanjas, Retimno, Krit je mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda koji se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna, Izuzetno ;visoko ocenjen od strane putnika, plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos koji je odličan izbor za letnji odmor na Kritu 2021. Položaj: Hotel Axos se

Hotel Axos Hotel

Apart Hotel Axos ★★★ - Platanjas, Retimno, Krit je mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda koji se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna, Izuzetno ;visoko ocenjen od strane putnika, plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos koji je odličan izbor za letnji odmor na Kritu 2021.

 

Položaj:

Hotel Axos se nalazi u Platanijasu, živahnom odmaralištu tik pored najživopisnijeg, najdragocenijeg i istorijskog grada Krita, Retimna. Posetilac će naći gotovo sve u Platanijasu; restorani, taverne, barovi, sve vrste prodavnica i još mnogo toga. Takođe je savršena polazna tačka za dnevne izlete prema istoku, zapadu ili jugu. Odlazak u Retimno je zaista lak pomoću čestog gradskog prevoza, iznajmljivanja automobila ili taksija.

Plaža:

Plaža Platanias je udaljena oko 150m od hotela Axos. Proteže se oko 6km na istoku (Scaleta) i još 6km na zapadu (Retimno). Plaža od Retimna do Scalete jedna je od najdužih u Grčkoj (oko 13 km), peskovita i uglavnom organizovana.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24 sata, bazen, dečiji bazen, bar, restoran (doručak), salon TV, besplatan bežični internet u sobi, besplatno korišćenje interneta,biblioteka, doktor, javni parking (uz doplatu oko 2€/dan), sladoled prodavnica, usluga peškira za plažu dostupna je uz doplatu. Besplatan WIFI.

Smeštaj Avra Imperial Beach Resort & Spa:

Hotel Axos nudi 44 studija i apartmana koji su nedavno renovirani (2009). Moderan nameštaj, prostrane sobe i veliki balkoni uređeni u prijatnoj atmosferi. Sve sobe su opremljene klima uređajem, balkonom, SAT TV sa ravnim ekranom, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu) mini kuhinjom, mikrotalasnom, čajnikom, aparatima za kafu i čaj, frižiderom, tosterom, fen za kosu, i vrlo opuštajući dušeci za krevet sa ISO sertifikatima u kojima ćete uživati.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Mali šarmantan porodični hotel modernog izgleda, izuzetno visoko ocenjen od strane putnika.


Lokacije