Nefeli

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Platanjas Retimno
  • Nefeli
  • 40 slika

Hotel Nefeli ★★★★ - Platanias, Retimno, Krit nalazi se u letovalištu Platanias. Dobra lokacija, moderan, elegantan, odlična hrana, nudi uslugu Polupansion (doručak i večera) - otvoreni bife - samoposluživanje.. Besplatan wifi, besplatan parking, SPA centar, preporuka za letovanje na Kritu 2024. Položaj hotela Nefeli: Hotel Nefeli se nalazi u letovalištu Platanias, 2 km od grada Retimna (5km od cen

Hotel Nefeli

Hotel Nefeli ★★★★ - Platanias, Retimno, Krit nalazi se u letovalištu Platanias. Dobra lokacija, moderan, elegantan, odlična hrana, nudi uslugu Polupansion (doručak i večera) - otvoreni bife - samoposluživanje.. Besplatan wifi, besplatan parking, SPA centar, preporuka za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj hotela Nefeli:

Hotel Nefeli se nalazi u letovalištu Platanias, 2 km od grada Retimna (5km od centra). Od aerodroma u Hanji udaljen je 60 km, a od Herakliona 80 km.
U blizini hotela, možete naći supermarkete i druge prodavnice za kupovinu, kafiće, restorane, barove i noćne klubove za vašu zabavu, bankomat, javni autobuski prevoz do grada svakih 20 minuta, autobuske linije do Chania ili Herakliona svakih 1 sat i redovne autobuske linije do južnog Krita i drugih destinacija.

Plaža:

Udaljena je 180 metara od hotela Nefeli.

Hotelski sadržaj:

Bazen s dečijim kutkom, Fitness, wellness centar, Pool Bar, besplatan Wi-Fi, Laptop (na zahtev), otvoren besplatan parking, Sat TV, 24h recepcija, Concierge, peškiri za plažu u hotelu Nefeli.
SPA CENTAR: Teretana, Sauna, Hamam, Jacuzzi, Masaža, Manikir, Pedikir, Frizerski salon.

Smeštaj:

Standardne dvokrevetne sobe. Nefeli hotel ima 103 sobe u čijem sastavu se nalaze: balkon ili terasa sa pogledom na bazen ili na vrt, bračni ili twin krevet, eco madrac, kupatilo ili tuš, klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, sef, fen, kupaonski sadržaji, papuče, kettle, frižider, satelitska TV, internet (wi-Fi), uređaj za kafu.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) - (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke). Doručak u hotelu Nefeli: 07:30-10:30 h; Večera: 18:30-21:00 h.

Dress Code - Pravilo oblačenja

Molimo gospodu da tokom večere nose dugačke pantalone.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Moderan, elegantan, odlična hrana, dobra lokacija - sve su to preporuke gostiju koji su boravili u ovom hotelu Nefeli..

*Moguće su izvesne promene satnica, načina usluživanja i dr. u skladu sa novim Covid protokolom.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije