Anita Beach - Adults Only

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Anita Beach - Adults Only
 • 61 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Za parove
 • Manji intimni hotel
 • Blizu plaže
 • Elegantan
 • Specijalna ponuda
 • Odličan izbor
 • Otvoreni bazen

Hotel Anita Beach ★★★ ADULTS ONLY 18+ - Retimno, Krit je šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom, odličan izbor za leto 2024. na Kritu. Kvalitetan smeštaj blizu plaže i Starog grada, van dometa gradske buke. Besplatan Wi-Fi i A/C. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - prema Covid protokolu R.Grčke) i nalazi se na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko

Hotel Anita Beach - Adults Only

Hotel Anita Beach ★★★ ADULTS ONLY 18+ - Retimno, Krit je šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom, odličan izbor za leto 2024. na Kritu. Kvalitetan smeštaj blizu plaže i Starog grada, van dometa gradske buke. Besplatan Wi-Fi i A/C. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - prema Covid protokolu R.Grčke) i nalazi se na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko puta ulice.

 

Položaj Anita Beach 3* hotela:

Hotel Anita Beach je mali, izuzetno šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom. Nalazi se na kraju šetališta. Od centra Retimna je udaljen oko 2 km, a od Venecijanske luke oko 3 km, do kojih se može doći šetalištem pored mora. Postoje i električni trotineti koji se na svakom koraku iznajmljuju ili autobus (150 m) koji vodi do Starog grada. Barovi, restorani, kafane, kafići i marketi (500 m) se nalaze u okolini. Od aerodroma u Hanji je udaljen oko 68 km, a od Herakliona 75 km.

Plaža:

Hotel je smešten na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko puta ulice.

Hotelski sadržaj:

Hotel ima 2 sprata i 31 sobu. Recepcija otvorena 16 sati, sa 24-satnim telefonskim pristupom, lift, terasa, internet, bazen, ležaljke i suncobrani, bar, sef (uz doplatu 2 Eur/dan).

Smeštaj:

Sobe imaju balkon, kupatilo TWC, fen, mini fižider, BESPLATAN A/C , BESPLATAN Wi-Fi, SAT TV, telefon, BESPLATAN krevetac za bebe.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - samousluživanje).

Komentari/Napomene:

Za sve one koji žele kvalitetan smeštaj, blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od starog grada, a malo udaljen od gužve u centru grada. Preporuka putnika: ocena na Booking.com mu je 8,6. Besplatan Wi-Fi i A/C.

PLAŽA JE BLIZU HOTELA I TO JE GLAVNA PREDNOST. Ukoliko ne volite gradsku buku i znači vam blizina plaže, ovo je dobar izbor. U okolini ima dosta lokalnih taverni, restorana i prodavnica sa nesto nižim cenama u odnosu na centar. Osoblje ljubazno i nenametljivo. Sobe su uredne i čiste. Pušenje nije dozvoljeno unutar hotela. Besplatan Wi-Fi!

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije