Atlantis Beach Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Atlantis Beach Hotel & Spa
 • 16 slika
 • Peščana plaža
 • Za parove
 • Blizu plaže
 • Renoviran
 • Luksuzan
 • Moderan-luksuzan
 • Fitnes & SPA

Hotel Atlantis Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten na peščanoj plaži, udaljen oko 1.5 km od Starog grada u Retimnu, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i predstavlja dobar izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj Atlantis Beach hotela: Hotel se nalazi na oko 1,5 km od “Starog grada” u Retimnu. Udaljen je oko 67 km od aerodroma Hanja. Plaža: Hotel s

Hotel Atlantis Beach Hotel & Spa

Hotel Atlantis Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten na peščanoj plaži, udaljen oko 1.5 km od Starog grada u Retimnu, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) i predstavlja dobar izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj Atlantis Beach hotela:

Hotel se nalazi na oko 1,5 km od “Starog grada” u Retimnu. Udaljen je oko 67 km od aerodroma Hanja.

Plaža:

Hotel se nalazi preko puta plaže, u mirnom delu Retimna, na peščanoj plaži, koja je duga oko 14 km, sa kristalno čistom vodom, dobrom za plivanje, koja je nagrađena plavom zastavicom.

Hotelski sadržaj:

Atlantis Beach Hotel ima odličan servis, koji između ostalog uključuje sledeće sadržaje: otvoreni bazen, dečiji bazen, internet kutak, dečije igralište, lobby bar, pool bar, lounge bar, konferencijsku salu, spa centar sa saunom i fitnesom, sportske aktivnosti, animaciju, zabavne večeri (na primer Kritsko veče), bilijar, ping pong, restoran Knossos, restoran na bazenu itd.

Smeštaj:

Hotel ima 20 soba u glavnoj zgradi i 70 soba u bungalovima, koji su grupisani oko glavne zgrade. Sve sobe su mirne, prostrane, udobne i opremljene u modernom stilu. Svaka soba ima balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, telefon, Wi-Fi internet, SAT TV, mini frižider, sef i klima uređaj. Sve dvokrevetne sobe imaju dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i fotelju ili kauč koji postaje još jedan ili dva kreveta, ako je potrebno. Sa balkona se pruža pogled na more ili bazen ili vrt.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Tokom večere se primenjuje dress code.


Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije