Ikones Seafront Luxury Suites – ADULTS ONLY

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Ikones Seafront Luxury Suites – ADULTS ONLY
 • 43 slika
 • Centar - plaža
 • Blizu plaže
 • Elegantan
 • Luksuzan
 • Moderan-elegantan
 • Samo za odrasle

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten blizu centra grada, a prekoputa peščane plaže, potpuno renoviran i elegantno opremljen, nudi uslugu Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024. Položaj: Hotel se nalazi prekoputa peščane plaže i blizu centra grada, od

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites – ADULTS ONLY

Hotel Ikones Seafront Luxury Suites ★★★★★ - Retimno, Krit, smešten blizu centra grada, a prekoputa peščane plaže, potpuno renoviran i elegantno opremljen, nudi uslugu Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), predstavlja odličan izbor za letovanje na Kritu 2024.

 

Položaj:

Hotel se nalazi prekoputa peščane plaže i blizu centra grada, od koga je udaljen oko 2 km. Hotel je potpuno renoviran u savremenom, elegantnom stilu i namenjen je isključivo odraslima. Elegantna unutrašnjost, dizajnerski nameštaj i vrlo pažljivo namešteni apartmani čine boravak u ovom hotelu udobnim i luksuznim. Od aerodroma u Hanji udaljen je oko 64 km.

Plaža:

Ikones Seafront Luxury Suites hotel se nalazi prekoputa peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Hotel u svom sadržaju ima Wi-Fi internet, otvoreni bazen, Spa centar (sauna, hamam, đakuzi, razne tretmane, fitnes), restoran, bar itd.

Smeštaj Ikones Seafront Luxury Suites:

Standard Suite prima do 3 osobe, veličine do 26 m2, dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj/sofa) i opremljene su klimom, sefom, SAT TV-om, telefonom, mini frižiderom, kupatilom, fenom za kosu, balkonom ili terasom.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera. Izbor više jela na bazi otvorenog bufea - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Samo za odrasle - PREKO 16 GOD.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije