Kyma Suites Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Kyma Suites Beach Hotel
  • 24 slika

Hotel Kyma Suites Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, Moderan hotel u strogom centru grada, prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice), nudi mogućnost izbora između Polupansiona i Punog pansiona, idealan je za aktivan i ispunjen odmor tokom leto 2021 na Kritu. Položaj Kyma Suites Beach hotela: Hotel se nalazi u samom urbanom centru Retimna,

Hotel Kyma Suites Beach Hotel

Hotel Kyma Suites Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, Moderan hotel u strogom centru grada, prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice), nudi mogućnost izbora između Polupansiona i Punog pansiona, idealan je za aktivan i ispunjen odmor tokom leto 2021 na Kritu.

 

Položaj Kyma Suites Beach hotela:

Hotel se nalazi u samom urbanom centru Retimna, na idealnoj lokaciji za aktivan i ispunjen odmor. U neposrednoj blizini su brojne radnje, taverne, barovi i restorani, kao i stara luka Retimno, muzeji i brojni istorijski spomenici. Aerodrom u Hanji udaljen je 60 km, a aerodrom u Heraklionu 90 km.

Plaža:

Hotel je prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice). Gosti Kyma Suites Beach hotela koriste plažu ispred hotela Kriti Beach, na kojoj su im dostupni besplatni peškiri, ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, bar na bazenu, zatvoreni bazen, bazen na otvorenom, besplatan Wi-Fi u celom objektu, internet kutak (desktop računari sa besplatnim pristupom internetu), TV kutak, fitnes centar, spa centar.

Smeštaj:

Kyma Suites Beach Hotel ima ukupno 35 prostranih soba i apartmana. Standardne sobe imaju terasu ili balkon, centralnu klimatizaciju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV, set za pripremu čaja i kafe, telefon, besplatni Wi-Fi, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uključen u cenu).

Usluga:

Možete da birate između Polupansiona i Punog pansiona.

Doručak je grčki kontinentalni, na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje) i dostupan je od 07:30-10:00 h.

Rani doručak pre 07:30 h dostupan je na blagovremeni zahtev.

Kasni doručak služi se od 10:00 h do podneva.

A la Carte doručak koji se služi u sobama se dodatno naplaćuje.

Ručak se služi od 13:00-14:30 h.

Večera se služi od 19:00-21:00 h.

A la Carte ručak i večera dostupni su od 12:00 h do 23:00 h.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Moderan hotel u strogom centru grada.Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije