Kyma Suites Beach Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Kyma Suites Beach Hotel
  • 24 slika
  • Centar - plaža

Hotel Kyma Suites Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, Moderan hotel u strogom centru grada, prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice), nudi mogućnost izbora između Polupansiona i Punog pansiona, idealan je za aktivan i ispunjen odmor tokom leto 2024 na Kritu. Položaj Kyma Suites Beach hotela: Hotel se nalazi u samom urbanom centru Retimna

Hotel Kyma Suites Beach Hotel

Hotel Kyma Suites Beach Hotel ★★★★★ - Retimno, Krit, Moderan hotel u strogom centru grada, prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice), nudi mogućnost izbora između Polupansiona i Punog pansiona, idealan je za aktivan i ispunjen odmor tokom leto 2024 na Kritu.

 

Položaj Kyma Suites Beach hotela:

Hotel se nalazi u samom urbanom centru Retimna, na idealnoj lokaciji za aktivan i ispunjen odmor. U neposrednoj blizini su brojne radnje, taverne, barovi i restorani, kao i stara luka Retimno, muzeji i brojni istorijski spomenici. Aerodrom u Hanji udaljen je 60 km, a aerodrom u Heraklionu 90 km.

Plaža:

Hotel je prekoputa obale, a 20 m ga deli od jedne od najpoznatijih peščanih plaža u Grčkoj (uz prelazak ulice). Gosti Kyma Suites Beach hotela koriste plažu ispred hotela Kriti Beach, na kojoj su im dostupni besplatni peškiri, ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, bar na bazenu, zatvoreni bazen, bazen na otvorenom, besplatan Wi-Fi u celom objektu, internet kutak (desktop računari sa besplatnim pristupom internetu), TV kutak, fitnes centar, spa centar.

Smeštaj:

Kyma Suites Beach Hotel ima ukupno 35 prostranih soba i apartmana. Standardne sobe imaju terasu ili balkon, centralnu klimatizaciju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV, set za pripremu čaja i kafe, telefon, besplatni Wi-Fi, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uključen u cenu).

Usluga:

Možete da birate između Polupansiona i Punog pansiona.

Doručak je grčki kontinentalni, na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje) i dostupan je od 07:30-10:00 h.

Rani doručak pre 07:30 h dostupan je na blagovremeni zahtev.

Kasni doručak služi se od 10:00 h do podneva.

A la Carte doručak koji se služi u sobama se dodatno naplaćuje.

Ručak se služi od 13:00-14:30 h.

Večera se služi od 19:00-21:00 h.

A la Carte ručak i večera dostupni su od 12:00 h do 23:00 h.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Moderan hotel u strogom centru grada.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije