Lefkoniko Ostria

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Lefkoniko Ostria
  • 13 slika

Lefkoniko Ostria ★★ - Retimno, Krit se nalazi u gradu Retimnu, tačno preko puta plaže, na čuvenom "Beach road", sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021.Udaljen je oko 400 m od centra, a oko 800 m od Venecijanske luke. Stanica lokalnog autobusa je na 100 m od hotela, taverne i restorani na 70 m, supermarket na 50 m. Položaj Lefkoniko Ostria 2* hotela: Hotel Lefkoniko Ostria 2* smešten je u gradu

Hotel Lefkoniko Ostria

Lefkoniko Ostria ★★ - Retimno, Krit se nalazi u gradu Retimnu, tačno preko puta plaže, na čuvenom "Beach road", sjajan je izbor za letovanje na Kritu 2021.Udaljen je oko 400 m od centra, a oko 800 m od Venecijanske luke. Stanica lokalnog autobusa je na 100 m od hotela, taverne i restorani na 70 m, supermarket na 50 m.

 

Položaj Lefkoniko Ostria 2* hotela:

Hotel Lefkoniko Ostria 2* smešten je u gradu Retimnu, tačno preko puta plaže, na čuvenom "Beach road". Udaljen je oko 400 m od centra, a oko 800 m od Venecijanske luke. Od aerodroma u Hanji je udaljen 65 km, a od Herakliona 78 km. Stanica lokalnog autobusa je na 100 m od hotela, taverne i restorani na 70 m, supermarket na 50 m.

Plaža:

Hotel Lefkoniko Ostria se nalazi 30 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica Beach Road), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu). Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi.

Hotelski sadržaj:

Hotel Lefkoniko Ostria 2* sadrži recepciju, salon, 2 otvorena bazena, dečiji bazen, restoran i snack bar pored bazena, ostavu za prtljag, sef na recepciji, bilijar, stoni tenis u susednom hotelu Lefkoniko Beach. 

Smeštaj:

Hotel Lefkoniko Ostria 2* ima Studio sa pogledom na more, studio sa bočnim pogledom na more, porodična soba sa bočnim pogledom na more. Sve smeštajne jedinice imaju: mini kuhinju, sef uz doplatu, telefon, WIFI konekciju, TWC, ketler, balkon.

Usluga:

Polupansion (otvoreni bife).

Komentari gostiju/Napomena:

Fantastična lokacija! Preko puta plaže.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Lefkoniko Ostria 2* - Retimno.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije