Minos ApartHotel

  • Minos ApartHotel
  • 12 slika

Hotel Minos Apart ★★★★ - Retimno, Krit je novi deo hotelskog kompleksa Minos u poznatom letovalištu Retimno, na 190 m od peščane plaže. Nudi izbor usluge između najma, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Idealan je za letovanje na Kritu 2021 Položaj: Minos Apart Hotel je novi deo Minos hotelskog kompleksa. Nalazi se u poznatom letovalištu Retimno , na 1 km od centra, starog grad

Hotel Minos ApartHotel

Hotel Minos Apart ★★★★ - Retimno, Krit je novi deo hotelskog kompleksa Minos u poznatom letovalištu Retimno, na 190 m od peščane plaže. Nudi izbor usluge između najma, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Idealan je za letovanje na Kritu 2021

 

Položaj:

Minos Apart Hotel je novi deo Minos hotelskog kompleksa. Nalazi se u poznatom letovalištu Retimno, na 1 km od centra, starog grada i luke. Aerodrom u Hanji udaljen je 65 km, a aerodrom u Heraklionu 80 km.

Plaža:

Nalazi se na 190 m od peščane plaže od koje ga dele ulica i šetalište.

Hotelski sadržaj:

Minos Apart Hotel je aneks hotela Minos i gosti mogu da koriste sve njegove sadržaje, koji uključuju 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, besplatni Wi-Fi, sef na recepciji, parking, bilijar (uz doplatu). U sklopu Minos hotela su i glavni restoran koji služi doručak i večeru, snek bar, restoran pored bazena koji služi večeru i 2 bara.

Smeštaj Minos Apart Hotel:

Sve sobe imaju klima uređaj, besplatan Wi-Fi, sef uključen u cenu, balkon ili terasu, kupatilo sa tuš kabinom, SAT TV, tablet (uz depozit), telefon, frižider, mini-bar (uz doplatu), set za pripremu čaja i kafe, bademantil i papuče.

Usluga:

Možete birati između najma, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Obroci su dostupni u objektima Minos hotela. Doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) služe se u glavnom restoranu Minosa, dok se ručak (u vidu salata, lakih obroka, sendviča i slično) služi u restoranu pored bazena.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Prijavljivanje i odjava gostiju vrši se u hotelu Minos. Ovo je njegov novi deo.

.

Lokacije