Minos Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Minos Hotel
 • 204 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Odlična hrana
 • Blizu plaže
 • Specijalna ponuda
 • Odličan izbor
 • Otvoreni bazen

Hotel Minos ★★★★ - Retimno grad, Krit smešten je blizu plaže i centra grada. Ovaj sjajni hotel nudi toplu atmosferu, izuzetnu uslugu i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt. Na raspolaganju su i sobe sa pogledom na more. Položaj Minos 4* hotela: Hotel Minos 4* se nalazi u gradu Retimnu , nedaleko od plaže i centra grada. Nudi toplu atmos

Hotel Minos Hotel

Hotel Minos ★★★★ - Retimno grad, Krit smešten je blizu plaže i centra grada. Ovaj sjajni hotel nudi toplu atmosferu, izuzetnu uslugu i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2024. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt. Na raspolaganju su i sobe sa pogledom na more.

 

Položaj Minos 4* hotela:

Hotel Minos 4* se nalazi u gradu Retimnu, nedaleko od plaže i centra grada. Nudi toplu atmosferu i odličnu uslugu. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt ili na more. Od aerodroma Hanja je udaljen oko 60 km, a od Herakliona je udaljen oko 80 km. U neposrednoj blizini hotela se nalaze marketi, pekare, poslastičarnice, kafeterije, restorani, apoteka. Autobuska stanica je udaljena 30m od hotela.

Plaža:

Hotel Minos je udaljen svega 130m od duge peščane plaže. (uz prelazak ulice). Hotel nudi peškire za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:

Recepcija 24 h, loby bar, 2 restorana, kafe, 2 velika bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, tuš, Vodeni park Poseidon Junior, masaža (na zahtev / uz doplatu) bilijar (uz doplatu), stoni tenis, pikado, animacija, peškiri za plažu uz depozit.

Smeštaj:

Udobni kreveti prema komentarima putnika 8,7. Sadržaji sobe (oko 20m2):

 • STANDARDNA SOBA (max 2 osobe): klima uređaj (centralni), balkon ili terasa, kupatilo sadržaji, TWC ili kada, fen za kosu, aparat za kafu/čaj (nescafe/kesice čaja), frižider, sef (uz doplatu),telefon (uz doplatu), bežični internet , SAT TV, dečji krevetić, radio (preko TV-a)
 • SUPERIOR SOBA ( 2-3 osobe): klima uređaj (centralni), balkon ili terasa, kupatilo sadržaji, TWC ili kada, fen za kosu, aparat za kafu/čaj (nescafe/kesice čaja), frižider, sef (uz doplatu),telefon (uz doplatu), bežični internet , SAT TV, dečji krevetić, radio (preko TV-a)

Usluga:

Hotel Minos ispunjava standarde kvaliteta ISO 9001 i primenjuje HACCP sistem kontrole bezbednosti hrane.

Polupansion ili All Inclusive (otvoreni bife - samousluživanje.

Rani i kasni doručak
07:00-07:30 Rani doručak
07:30-10:30 Američki doručak
Korpa za ručak
Prostor za nepušače
Dečije visoke stolice (bez dodatnih troškova)

Molimo naše goste da se pridržavaju kodeksa oblačenja. Od gospode se traži da tokom večere nose dugačke pantalone.

Komentari/Napomene:

NAGRAĐIVAN ZA VRHUNSKU HRANU, SA SJAJNOM USLUGOM, NA ODLIČNOJ LOKACIJI .

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije