Minos Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno grad
  • Minos Hotel
  • 14 slika
  • Blizu centra grada
  • Odlična hrana
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen

Hotel Minos ★★★★ - Retimno grad, Krit smeštenje nedaleko od plaže i centra grada, ovaj tek renovirani hotel nudi toplu atmosferu i odličnu uslugu i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt. Na raspolaganju su i sobe sa pogledom na more. Položaj Minos 4* hotela: Hotel Minos 4* je smešten nedaleko od plaže i centra grada, ovaj tek renovirani

Hotel Minos Hotel

Hotel Minos ★★★★ - Retimno grad, Krit smeštenje nedaleko od plaže i centra grada, ovaj tek renovirani hotel nudi toplu atmosferu i odličnu uslugu i odličan je izbor za letovanje na Kritu 2021. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt. Na raspolaganju su i sobe sa pogledom na more.

 

Položaj Minos 4* hotela:

Hotel Minos 4* je smešten nedaleko od plaže i centra grada, ovaj tek renovirani hotel nudi toplu atmosferu i odličnu uslugu. Iz hotelskih soba pruža se pogled na bazen ili na vrt. Na raspolaganju su i sobe sa pogledom na more.

Plaža:

Hotel Minos je udaljen svega 130m od duge peščane plaže. (uz prelazak ulice)

Sadržaj:

Recepcija, loby bar, 2 restorana, kafe, 2 velika bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, tuš, masaža (na zahtev / uz doplatu) bilijar (uz doplatu), akqua gimnastika, stoni tenis, pikado, animacija.

Smeštaj:

Broj smeštajnih jedinica: 170. Sadržaji sobe 20m2 balkon, telefon, tepih, podne pločice / mermerni pod, garderober/orman, fen za kosu, toaletni pribor, tuš ili kada, frižider, usluga buđenja, besplatan bežični internet, 24h klima-uređaj SAT TV 32 ’, boca vode po dolasku, parking zona, frižider, oprema za pripremu kafe / čaja, besplatne vrećice Nescafe i čaja, sef* Mini bar * Pranje i hemijsko čišćenje, Room service*.  (uz doplatu*)

Usluga:

Hotel Minos ispunjava standarde kvaliteta ISO 9001 i primenjuje HACCP sistem kontrole bezbednosti hrane.

Noćenje s doručkom, Polupansion ili Pun Pansion (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari gostiju/Napomena:

ODLIČNA HRANA, USLUGA I DOBRA LOKACIJA.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2021. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2021. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Minos 4* - Retimno grad.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije