Petradi Beach Hotel

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Retimno grad
 • Petradi Beach Hotel
 • 11 slika

Hotel Petradi Beach Lounge Hotel ★★★ - Retimno grad, Krit, Grčka smešten je na plaži Koubes nagrađenoj Plavom zastavom, na zapadnoj obali Retimna (manje komercijalna), sa izuzetnim pogledom na živopisni grad, samo 1,5 km udaljen od centra grada. Smešten na predivnoj lokaciji na plaži Koubes, ovaj hotel pruža savršeno okruženje za putnike koji žele da pobegnu od svega. Hotel se može pohvaliti zadiv

Hotel Petradi Beach Hotel

Hotel Petradi Beach Lounge Hotel ★★★ - Retimno grad, Krit, Grčka smešten je na plaži Koubes nagrađenoj Plavom zastavom, na zapadnoj obali Retimna (manje komercijalna), sa izuzetnim pogledom na živopisni grad, samo 1,5 km udaljen od centra grada. Smešten na predivnoj lokaciji na plaži Koubes, ovaj hotel pruža savršeno okruženje za putnike koji žele da pobegnu od svega. Hotel se može pohvaliti zadivljujućim pogledom na stari grad Retimna, venecijanski zamak i Kritsko more. Gosti će se naći na 20 minuta hoda od centra grada, gde mogu uživati u mnoštvu prodavnica, restorana i zabavnih sadržaja. Ovaj divan hotel uživa u šarmantnom arhitektonskom stilu, koji odiše osećajem mira i spokoja. Sobe za goste su vrhunski opremljene, sa modernim sadržajima i opuštajućim okruženjem. Hotel nudi širok spektar vrhunskih sadržaja, koji zadovoljavaju potrebe svakog tipa putnika.

 

Položaj Petradi Beach Lounge Hotel 3* hotela:

Hotel Petradi Beach Lounge Hotel 3* smešten je na plaži Koubes nagrađenoj Plavom zastavom, na zapadnoj obali Retimna (manje komercijalna), sa izuzetnim pogledom na živopisni grad, samo 1,5 km udaljen od centra grada odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Petradi Beach Lounge Hotel 3* nalazi se na plaži Koubes, nagrađenoj Plavom zastavom, na zapadnoj obali grada Retimna.

Hotelski sadržaj:

Hotel Petradi Beach Lounge Hotel 3* poseduje jedan bazen za odrasle i jedan za decu, A La Carte restoran i bar pored bazena.

Smeštaj u hotelu Petradi Beach Lounge Hotel:

Hotel ima sledeće smeštajne jedinice:

 • Standradna soba (max 2 osobe) približno 17m2, bračni krevet, balkon sa pogledom na centar grada, A/C, besplatan WIFI, balkon sa garniturom za sedenje, TWC, TV, mini kuhinja, mini frižider, radio, sef, telefon.
 • Porodični Apartman: približno 30m2. Savremeni mezonete svetlih boja, specijalno dizajnirani da pruže udobnost za 2-4 osobe. Stil potkrovlja sa udobnom spavaćom sobom na spratu sa bračnim krevetom i dva kauča na razvlačenje u dnevnom boravku, koji vodi do nameštenog balkona sa pogledom na centar grada Retimna. Ovaj mezonet ima potkrovlje, stilski uređen u belim tonovima i izlazi na namešteni balkon. Nudi flat-screen TV sa satelitskim kanalima i čajnu kuhinju sa pločama za kuvanje i mini frižiderom, fen za kosu i sef.

Usluga:

Polupansion i noćenje s doručkom (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Napomena:

Petradi Beach Lounge Hotel je dobio ocenu 8,1 od strane gostiju.

*Sve navedene usluge ili sadržaji hotela samo označavaju da ih hotel poseduje ali ne I da su besplatni, sem ako je iričito navedeno tako: FREE ili BESPLATNO (klima, sef, fitness, masaža, sauna, sportski tereni…)

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Petradi Beach Lounge Hotel 3* - Retimno grad, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije