Daisy

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Retimno okolina
  • Daisy
  • 40 slika

Hotel Daisy ★★ - Retimno, Krit se nalazi u gradu Retimno, na oko 2km od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km a od aerodroma Heraklion 78 km. Ovaj simpatični i šarmantni objekat nalazi se na samo 50 m od plaže Retimno i 2 km od centra grada, sa živopisnim starim gradom i venecijanskom tvrđavom poznatom kao "Fortetza", nudeći svojim gostima mnoštvo atrakcija za razgledanje i jednu od najdužih

Hotel Daisy

Hotel Daisy ★★ - Retimno, Krit se nalazi u gradu Retimno, na oko 2km od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km a od aerodroma Heraklion 78 km. Ovaj simpatični i šarmantni objekat nalazi se na samo 50 m od plaže Retimno i 2 km od centra grada, sa živopisnim starim gradom i venecijanskom tvrđavom poznatom kao "Fortetza", nudeći svojim gostima mnoštvo atrakcija za razgledanje i jednu od najdužih plažh na Kritu, koja se proteže duž 20 km. Štaviše, zanimljivi grad Heraklion nalazi se na nešto više od sata vožnje od ovog divnog imanja. Svi njegovi apartmani su dobro opremljeni i ukusno uređeni u svetlim i svežim bojama, omogućavajući svojim gostima da se osećaju potpuno ugodno. Opremljeni su modernim pogodnostima i karakteristikama poput velikog balkona s pogledom na more ili čajne kuhinje za pripremu vlastite hrane. Gosti mogu uživati u vrhunskom otvorenom bazenu sa ležaljkama i suncobranima, osim na veličanstvenoj terasi za doručak kada sunce sija.

 

Položaj:

Hotel Daisy se nalazi u gradu Retimno, na oko 2km od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km a od aerodroma Heraklion 78 km.

Plaža:

Hotel se nalazi na 50m od peščane plaže, opremljene suncobranima i ležaljkama.

Hotelski sadržaj:

Otvoreni bazen, bašta, terasa za sunčanje, bar, snek bar, bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno, ostava za prtljag,

Smeštaj u hotelu Daisy:

Hotel se sastoji od 24 smeštajne jedinice, studija i apartmana. Studio ima balkon ili terasu, kupatilo tuš ili kadu, TV, telefon, besplatan bežični internet, mini kuhinju, aparat za kafu/čaj, frižider, trpezarija, posuđe, klimu (uz doplatu), sef (uz doplatu). Apartmani imaju 1 spavaću sobu sa 2 kreveta i dnevni boravak sa mini kuhinjom i trpezarijom i 2 pomoćna ležaja. Opremljeni su isto kao i studiji.

Usluga:

Najam studija/apartmana.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Dobro ocenjen od strane putnika da je čisto, kreveti udobni, plaža preko puta hotela, grad blizu.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u Daisy hotelu ★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Lokacije