Alexander Beach Hotel & Village

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Stalida
  • Alexander Beach Hotel & Village
  • 27 slika
  • Rezort
  • Peščana plaža
  • Miran
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice

Hotel Alexander Beach Hotel & Village Resort ★★★★★ - Stalis, Krit, Grčka smešten na jedinstvenoj lokaciji na plaži, ovaj resort je elegantno skrovište u stilu tipičnog grčkog sela. Doživite osećaj potpunog opuštanja u mirnoj zelenoj i cvetnoj oazi, na preko 55.000 kvadratnih metara impresivnih suptropskih vrtova. Resort se nalazi na peščanoj plaži u Stalisu, 2 km od centra Malje i na samo 33 km

Hotel Alexander Beach Hotel & Village

Hotel Alexander Beach Hotel & Village Resort ★★★★★ - Stalis, Krit, Grčka smešten na jedinstvenoj lokaciji na plaži, ovaj resort je elegantno skrovište u stilu tipičnog grčkog sela. Doživite osećaj potpunog opuštanja u mirnoj zelenoj i cvetnoj oazi, na preko 55.000 kvadratnih metara impresivnih suptropskih vrtova. Resort se nalazi na peščanoj plaži u Stalisu, 2 km od centra Malje i na samo 33 km od Herakliona. Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugoj 500 m, nagrađenoj plavom zastavicom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno. Nudi uslugu noćenje s doručkom ili Polupansion, Pun Pansion. Besplatan Wi-Fi u javnim delovima hotela.

 

Položaj Alexander Beach Hotel & Village Resort 5* hotela:

Resort se nalazi na peščanoj plaži u Stalisu, 2 km od centra Malje i na samo 33 km od Herakliona

Plaža:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugoj 500 m, nagrađenoj plavom zastavicom. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni i dva a la carte restorana (italijanska i kritsko /mediteranska kuhinja), restoran i bar na plaži, bar u lobiju, bar na bazenu, koktel bar, 6 otvorenih bazena, ležaljke i suncobrani oko bazena, dečiji bazen sa malim toboganima, dečije igralište i klub, fitness i Spa centar sa zatvorenim bazenom, dva teniska terena, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, pikado, tereni za odbojku na pesku, vodeni sportovi uz doplatu, besplatan wi fi u javnim delovima hotela...

Smeštaj:

  • COMFORT SOBE su površine 23 – 26 m², smeštaju do 3 osobe i sadrže bračni ili dva singl ležaja, kupatilo sa tušem ili kadom i toaletnom kozmetikom, fen za kosu, klima uređaj, set za pripremu čaja i kafe, sef, toaletni sto, mini frižider, SAT TV sa mužičkim kanalima, telefon, internet konekcija, balkon ili terasa sa pogledom na bašte ili more.
  • SUPERIOR SOBE su površine 27 – 29 m², smeštaju do 3 osobe i imaju deo za sedenje sa sofom i foteljom.
  • PORODIČNE SOBE su površine 35 – 45 m², smeštaju do 4 osobe, imaju odvojenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu ili mogu biti iz jednog prostora gde je kombinovani dnevni i spavaći deo.

NAPOMENA za sobe sa bazenom: U hotelskim sobama sa bazenom mogu da se smeste deca starija od 16 godina. Za sve rezervacije sa decom mlađom od 16 godina mora biti potpisan relevantan dokument o odricanju odgovornosti.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion, Pun Pansion. (otvoreni bife - samoposluživanje)

Komentari/Napomene:

Pogodan za porodice sa decom. Ocena 8,6.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije