Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Stalida
 • Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows
 • 30 slika

Hotel Katrin Hotel & Bungalows ★★★★ - Stalida, Krit, Grčka se nalazi u mestu Stalida, uz predivno prirodno okruženje i našu odličnu uslugu možete biti sigurni u ugodan boravak i nezaboravan odmor. Nudi uslugu All Inclusive (otvoreni bife - samousluživanje) Položaj Katrin Hotel & Bungalows 4* hotela: Hotel se nalazi 30 km od međunarodnog aerodroma, a samo 300 m od centra mesta Stalida sa mestima za

Hotel Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

Hotel Katrin Hotel & Bungalows ★★★★ - Stalida, Krit, Grčka se nalazi u mestu Stalida, uz predivno prirodno okruženje i našu odličnu uslugu možete biti sigurni u ugodan boravak i nezaboravan odmor. Nudi uslugu All Inclusive (otvoreni bife - samousluživanje)

 

Položaj Katrin Hotel & Bungalows 4* hotela:

Hotel se nalazi 30 km od međunarodnog aerodroma, a samo 300 m od centra mesta Stalida sa mestima za zabavu i kupovinu.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena 250 m od hotela. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restoran, 3 bara, 2 otvorena bazena za odrasle, dečiji bazen i igralište, SPA centar, teretana, bilijar, stoni tenis, animacije, wi fi je besplatan u javnim delovima hotela

Smeštaj:

Hotel ima 140 dvokrevetnih i porodičnih soba.

 • DVOKREVETNE SOBE su površine 22 m2, smeštaju 2 osobe (asuperior dvokrevetne sobe primaju do 3 osobe), imaju bračni ili dva singl ležaja, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), balkon ili terasa.
 • PORODIČNE SOBE smeštaju 4 osobe i mogu biti sa jednom prostorijom, površine 30 m2, imaju bračni ili dva singl ležaja i krevete na sprat; ili površine 35 m2 koje u jednoj prostoriji imaju bračni ili dva singl ležaja a u drugoj prostoriji još dva kreveta.

Usluga:

All Inclusive (otvoreni bife - samousluživanje)

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije