Elea Apartments

Hotel Elea Apartments -Apart - Kato Daratso, Chania, Krit, Grčka se nalazi na 5 minuta hoda od Agioi Apostoloi i 4 km od Hanije. U krugu od 300 m možete stići i do autobuske stanice, kao i do supermarketa. Bicikli su dostupni za iznajmljivanje, a na licu mesta je besplatan parking. Položaj Elea Apartments hotela: Elea se nalazi u Makris Tichosu, jednom od najlepših oblasti Hanije , samo 4km udal

Hotel Elea Apartments

Hotel Elea Apartments -Apart - Kato Daratso, Chania, Krit, Grčka se nalazi na 5 minuta hoda od Agioi Apostoloi i 4 km od Hanije. U krugu od 300 m možete stići i do autobuske stanice, kao i do supermarketa. Bicikli su dostupni za iznajmljivanje, a na licu mesta je besplatan parking.

 

Položaj Elea Apartments hotela:

Elea se nalazi u Makris Tichosu, jednom od najlepših oblasti Hanije, samo 4km udaljenom od centra grada. Posetioci će sigurno biti impresionirani ukusnom dekoracijom, osećajem domaće nege i spoljašnjim okruženjem koje je uronjeno u kritski pejzaž. Šarmantni bazen nudi trenutke opuštanja i mira pod suncem, dok gosti mogu uživati u mirnim senovitim mestima u velikoj bašti sa lokalnim stablima maslina i banana. Štaviše, četiri najlepše plaže Hanije udaljene su samo 400 metara i lako su dostupne pešice. Otvoreno tokom cele godine. Renovirano 2011. godine.

Hotelski sadržaj:

Otvoreni bazen, Parking, Restoran, Bar,  Čišćenje sobe,  Dečiji bazen, Otvoreni bazen, Suncobrani na bazenu,  Ležaljke na bazenu. Snek bar - restoran Elea pored bazena služi obroke tokom celog dana.

Smeštaj:

1 Bedroom Apartment

Aparat za kafu/čaj, kuhinja, Fen, mikrotalasna, sef (doplata), Sofa, WIFI,  A/C,  Tuš, Mini-frižider Toster,  Ketler,  Balkon.

Svaka jedinica je prostrana i svetla sa modernim dekorom. Svi imaju privatni ulaz. Svi imaju kuhinju ili čajnu kuhinju i prostor za sedenje.

Usluga:

Najam.

Komentari/Napomene:

Ocena 8,5.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.