Anitas Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Anitas Beach Hotel
 • 24 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Anitas Beach ★★★- Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kafe pauza, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, dijetalni bufe je dostupan, sladoled u određeno vreme. Hotelska plaža je šljunkovita

Hotel Anitas Beach Hotel

Hotel Anitas Beach ★★★- Konakli, Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kafe pauza, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, dijetalni bufe je dostupan, sladoled u određeno vreme. Hotelska plaža je šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Anitas Beach hotela:

Hotel Anitas Beach 3* je smešten u regionu Konakli, udaljen 12 km od centra Alanje i 120km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Anitas Beach 3* ima ukupno 120 smeštajnih jedinica u jednoj zgradi,

Standardne sobe (24 m2, jedna soba sa francuskim ležajem+ jedan singl krevet, kupatilo, max 2+2 osobe)

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz doplatu), sat TV sa muzičkim kanalima i balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kafe pauza, ponoćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, dijetalni bufe je dostupan, sladoled u određeno vreme.

AI koncept hotela Anitas Beach 3* ne obuhvata: sva uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, flaširana i pića u limenkama, tursku kafu, svu hranu i pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela Anitas Beach 3* je na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Anitas Beach 3*: usluge lekara na upit, usluga pranja veša, telefon, fax, frizer, rent a car, Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Anitas Beach 3*:

Hotelska plaža je šljunkovita i kamenita, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate. Zamena peškira je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, mini fitnes, tursko kupatilo, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Anitas Beach 3*: sauna, masaže i sportovi na vodi.

Napomena:

Tokom sezone hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije