Armas Green Fugla Beach HV2

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Armas Green Fugla Beach HV2
 • 28 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Armas Green Fugla Beach HV2 ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određenom periodu tokom dana. Hotelska peščana plaza sa ležaljkama,

Hotel Armas Green Fugla Beach HV2

Hotel Armas Green Fugla Beach HV2 ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određenom periodu tokom dana. Hotelska peščana plaza sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Armas Green Fugla Beach hotela:

Arma's Green Fugla Beach hotel HV2 se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 22 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Armas Green Fugla Beach 5* ima ukupno 384 smeštajne jedinice u bungalovima koji se nalaze u bašti:

 • Standardna soba (27 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, standardnim ležajem i sofom, jedno kupatilo, max 2+2 osobe),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (voda samo pri dolasku), sef, pločice, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određenom periodu tokom dana.

AI koncept hotela Armas Green Fugla Beach 5* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sladoled, energetska pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, sva pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar, bar pored bazena, lobi bar, snek bar na plaži do 17:00h, disco bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Green Fugla Beach 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Armas Green Fugla Beach 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, 2 tobogana, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, lagana animacija, sportske aktivnosti tokom dana, muzika uživo jednom nedeljno, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa specijalnim programom tokom dana i večeri, dečije igralište i mini disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Green Fugla Beach 5*: sportovi na vodi, bilijar, masaža, osvetljenje za teniske terene, kompjuterske igre, Spa centar i masaža.

Napomena:

Hotel Armas Green Fugla Beach 5* je renoviran 2018. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVONA IZMENE SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije