Arsi Enfi City Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Arsi Enfi City Beach
  • 44 slika
  • Blizu plaže
  • Centar grada
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Otvoreni bazen

Hotel Arsi Enfi City Beach ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Javna plaža je udaljena 20 m od hotela. Ležaljke i suncobrani

Hotel Arsi Enfi City Beach

Hotel Arsi Enfi City Beach ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Javna plaža je udaljena 20 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plazi su bez doplate.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Arsi Enfi City Beach hotela:

Hotel Arsi Enfi City Beach 4* nalazi se u centru Alanje i udaljen je 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupno 132 smeštajne jedinice raspoređene u glavnoj zgradi hotela Arsi Enfi City Beach 4*.  

Standardne sobe (20m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve smestajne jedinice imaju kupatilo sa  tuš kabinom, fen, balkon ,split klimu, direktnu telefonsku liniju, keramički pod, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale. WI-FI internet uz doplatu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj i kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Arsi Enfi City Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, svu hranu i pića na plaži, sladoled, tursku kafu, tursku rakiju, sva flaširana i pića u limenci.

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arsi Enfi City Beach 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet, usluga pranja veša. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Arsi Enfi City Beach 4*:

Javna plaža je udaljena 20 m od hotela Arsi Enfi City Beach 4*.Ležaljke, suncobrani uz doplatu na plazi,  kod bazena bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arsi Enfi City Beach 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije