Asia Beach Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Asia Beach Resort & Spa
 • 84 slika
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Povoljno
 • Najbolja kupovina
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

Hotel Asia Beach Resort & Spa ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 3km od centra Alanje i 130km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (Ultra All Inclusive) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni čaj i kafa, kasna noćn

Hotel Asia Beach Resort & Spa

Hotel Asia Beach Resort & Spa ★★★★★ - Obagol, Alanja, Turska se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 3km od centra Alanje i 130km od aerodroma Antalija i savršen je izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (Ultra All Inclusive) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni čaj i kafa, kasna noćna užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u poslastičarnici, bezalkoholna pića i pivo u baru na plaži od 10:00h do 17:30h. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže. Wi-Fi internet je besplatan.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Asia Beach Resort & Spa hotela:

Hotel Asia Beach Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 3km od centra Alanje i 130km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica 320:

 • Standardna soba (od 28 do 41 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+1 single krevet i sofa, kupatilo, max. 3+1 osoba, sa ili bez balkona),
 • Family soba sa krevetima na sprat (39 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, jedna mala soba sa kliznim vratima sa krevetima na sprat za decu, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Deluxe suite - direktan pogled na more (62 m2, 2 spavaće sobe(da bi se došlo do dečije sobe, mora se proći kroz glavnu spavaću sobu), 1 kupatilo, sa balkonom, max. 4+1 osoba),
 • Selection suite (od 58 do 74 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, sa ili bez balkona, max. 5+1 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela Asia Beach Resort & Spa 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV i muzičke kanale, besplatan Wi-Fi, sa ili bez balkona.

Usluga:

Ultra all inclusive (Ultra All Inclusive) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje - 24h, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevni čaj i kafa, kasna noćna užina, rani doručak, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u poslastičarnici, bezalkoholna pića i pivo u baru na plaži od 10:00h do 17:30h.

UAI koncept hotela Asia Beach Resort & Spa 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, uvozna pića kojih nema na meniju, sveže ceđene sokove, specijalne koktele, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred uz doplatu, sobnu uslugu, sva flaširana pića, Vitamin bar, lobi bar između 24:00-07:00, piće u disko baru.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (restoran turske kuhinje, italijanske kuhinje), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima Asia Beach Resort & Spa 5*: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i peglanje, telefon, fax, internet kutak, prodavnice, frizer, rent a car.Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Asia Beach Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna peščana i manjim delom kamenita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Postoji tunel ispod puta koji vodi od hotela Asia Beach Resort & Spa 5* do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa dečijim delom, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis,teretana, zabavni programi tokom dana dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina (igralište i večernji mini Disco za decu).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Asia Beach Resort & Spa 5*:sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness centar, bilijar, kompjuterske igre, kuglanje.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije