Aska Bayview Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Aska Bayview Resort
 • 37 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Aska Bayview Resort ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana,ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom bora

Hotel Aska Bayview Resort

Hotel Aska Bayview Resort ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana,ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme. Hotelska peščano-šljunkovita-kamenita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Aska Bayview Resort hotela:

Aska Bayview Hotel 4* se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je oko 25km od Alanje i 95km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 173 raspoređenih u 3 bloka:

 • Standardna soba (22 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Large soba (26 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osoba),
 • 1 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Aska Bayview Hotel 4* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana,ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vrem

All Inclusive koncept hotela Aska Bayview Hotel 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, pića u diskoteci, sveže ceđene sokove, tursku kafu, sva flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restoran (restoran sa ribljim specijalitetima), barovi u okviru hotelskog kompleksa, bar kod bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska Bayview Hotel 4*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Aska Bayview Resort 4*:

Hotelska peščano-šljunkovita-kamenita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja i večernji šou program, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, igralište, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Aska Bayview Hotel 4*: sportovi na vodi, SPA, salon lepote, osvetljenje za teniske terene, kompjuterske igrice.

Napomena:

Više informacija o hotelu Aska Bayview Hotel 4* možete pronaći i na sajtu hotela: www.askahotels.com.

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije