Boulevard

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Boulevard
 • 9 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Boulevard ★★★★ - Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h. Peščana plaža je udaljena 50m od hotela, prelazi se ulica. HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT- S

Hotel Boulevard

Hotel Boulevard ★★★★ - Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h. Peščana plaža je udaljena 50m od hotela, prelazi se ulica.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT- SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Boulevard 4* hotela:

Hotel Boulevard 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena 50m od hotela Boulevard 4*, prelazi se ulica. Ležaljke i suncobrani na plazi se doplacuju, a pored bazena su ukljuceni.

Smeštaj:

Hotel Boulevard 4* raspolaže sa 116 smeštajne jedinice. Sve sobe su standardne (25 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramicki pod, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h.

All inclusive koncept hotela Boulevard 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže cedjene voćne sokove, sladoled, hranu i pice na plazi i posle 23h u hotelu, A'la Cart restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar u lobiju, A'la Cart restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Boulevard 4*: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car. Wi-Fi uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tursko kupatilo, sauna, fitnes,stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela Boulevard 4*: sportovi na vodi, bilijar, masaža.

Napomena:

Više informacija o hotelu Boulevard 4* možete videti na: www.boulevard-hotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije