Clover Magic Garden Beach

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Clover Magic Garden Beach
 • 32 slika

Hotel Clover Magic Garden Beach ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanja. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, kafu, kasnu noćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, bezalkoholna pića i pivo u baru na plaži od 10.00 do

Hotel Clover Magic Garden Beach

Hotel Clover Magic Garden Beach ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanja. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, kafu, kasnu noćnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, bezalkoholna pića i pivo u baru na plaži od 10.00 do 18:00h. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Clover Magic Garden Beach hotela:

Clover Magic Garden Beach Hotel 4* se nalazi u oblasti Konakli, udaljen je 15 km od centra Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Clover Magic Garden Beach 4* ima ukupno 157 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i u garden kućicama koje se nalaze u vrtu između glavne zgrade i plaže.

 • Standardne sobe (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+singl krevet ili pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba)
 • Garden club sobe (30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+singl krevet, kupatilo, max 2+2 osobe)
 • Family sobe (40m2, velika spavaća soba sa francuskim ležajem+ 3 singl kreveta, kupatilo, max 5 osoba)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, WI FI internet (uz doplatu), keramički pod, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, kafu, kasnu noćnu užinu do 01:30, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, bezalkoholna pića i pivo u baru na plaži od 10.00 do 18:00h

Nije uključeno u all inclusive koncept hotela Clover Magic Garden Beach 4*: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveži voćni sokovi, turska kafa, sladoled.

Sadržaj:

Glavni restoran, snek bar, bar kod bazen, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Clover Magic Garden Beach 4*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, faks, frizer, prodavnice, rent a car. Wi Fi internet (spori protok) je bez doplate u javnim delovima hotela.

Plaža hotela Clover Magic Garden Beach 4*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, lagani zabavni program tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa dnevnim programom, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Clover Magic Garden Beach 4*: sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Hotel Clover Magic Garden Beach 4* je renoviran 2021. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije