Concordia Celes Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Concordia Celes Hotel
 • 60 slika
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Concordia Celes ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića

Hotel Concordia Celes Hotel

Hotel Concordia Celes ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sladoled u određenim terminima. Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Concordia Celes hotela:

Hotel Concordia Celes 5* se nalazi u Okurcalar regiji. Udaljen je 35km od Alanje i 90km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Concordia Celes 5* sadrži 400 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (24 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, kupatilo, max 2+2 osobe, neke imaju krevete na sprat)
 • Junior suit (35 m2, max 3 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 singl kreveta, deo za sedenje, kupatilo),
 • Family soba (45 m2, max 4+1 osoba, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, tepih ili laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), bar na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određenim terminima.

UAI koncept hotela Concordia Celes 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže ceđeni voćni sokovi, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Concordia Celes 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Concordia Celes 5*:

Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Zamena peškira za plažu je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni program tokom dana i u večernjim časovima, takmičenja pored bazena i na plaži, mini klub za decu od 3 do 12 godina sa dnevnim i večernjim programom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Concordia Celes 5*: sportovi na vodi, SPA centar, osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije