Concordia Celes Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Concordia Celes Hotel
 • 60 slika
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Concordia Celes ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalk

Hotel Concordia Celes Hotel

Hotel Concordia Celes ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sladoled u određenim terminima. Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Položaj Concordia Celes 5* hotela:

Hotel Concordia Celes 5* se nalazi u Okurcalar regiji. Udaljen je 35km od Alanje i 105km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Concordia Celes 5* ima 404 sobe:

 • Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe, neke imaju krevete na sprat),
 • Junior suite (35 m2, max 3 osobe, spavaća soba, kupatilo),
 • Family sobe (45 m2, max 4+1 osoba, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, tepih ili laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sladoled u određenim terminima.

AI koncept hotela Concordia Celes 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže ceđeni voćni sokovi, specijalna vina, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaji:

Glavni restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Concordia Celes 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni program tokom dana i u večernjim časovima, takmičenja pored bazena i na plaži, mini klub za decu od 3 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Concordia Celes 5*: sportovi na vodi, spa centar, osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije