Delphin Deluxe Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Delphin Deluxe Resort
 • 50 slika
 • za decu
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Animacija
 • Najbolja kupovina
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Šljunkovita plaža

Delphin De Luxe Hotel ★★★★★ savršen je izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), šampanjac dobrodošlice, doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, domaća i određena u

Hotel Delphin Deluxe Resort

Delphin De Luxe Hotel ★★★★★ savršen je izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), šampanjac dobrodošlice, doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, mini bar u sobama (bezalkoholna pića, pivo, voda, orašasti plodovi i čokolada se dopunjuju svakodnevno), brunch nedeljom, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred (samo jedan restoran jednom u toku boravka od 7 noći, svaka sledeća poseta - uz doplatu), diet bufe i dečiji bufe su na raspolaganju u glavnom restoranu. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i sa platformom sa peskom na obali.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Delphin De Luxe 5* hotela:

Delphin De Luxe Alanya Hotel 5* se nalazi u regiji Okurcular - Alara. Udaljen je 32 km od centra Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Besplatan šatl prevoz od hotela do Alanje, Manavgata i Sidea uz rezervaciju unapred na recepciji.

Smeštaj:

Hotel Delphin De Luxe 5* se sastoji od glavne zgrade koja ima 416 standardnih soba i zgrade koja ima 79 family soba:

 • 416 standardnih soba (27 m2, spavaća soba - francuski + single ležaj + sofa, 1 kupatilo, max 3+2 osobe),
 • 79 family soba (79 m2, 2 spavaće sobe odvojene sa 2 vrata, 1 kupatilo, max 4+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima balkon sa bočnim pogledom na more ili sa pogledom na kopno, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića , pivo, cokoladice i se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve ukjlučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), šampanjac dobrodošlice, doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina i kolači, kafa, čaj, sendviči, sladoled, sveže ceđeni voćni sokovi, večera, kasni ponoćni bufe, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, mini bar u sobama (bezalkoholna pića, pivo, voda, orašasti plodovi i čokolada se dopunjuju svakodnevno), Turska kafa za vreme  bruncha nedeljom, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred (samo jedan restoran jednom u toku boravka od 7 noći, svaka sledeća poseta - uz doplatu), diet bufe i dečiji bufe su na raspolaganju u glavnom restoranu.

UAI koncept hotela Delphin De Luxe 5* ne uključuje: premium stari viski, brendi, stara vina, flaširana pića, sobnu uslugu, svaku sledeću posetu A'la Carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran Delphin na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - OttomanbBarbeque (turski rostilj), Mr. Fish (morska hrana), Dolce Vita (italijanska kuhinja), China House (kuhinja dalekog istoka), Tepenyakii (japanska kuhinja), Margarita (meksička kihinja), Mediterranean (mediteranska kuhinja), snek restoran na plaži. U restoranma možete unapred rezervisati Vašu večeru. Barovi u okviru hotelskog kompleksa koji služe i domaća i uvozna pića.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Delphin De Luxe 5*: šoping centar, frizer, usluga pranja veša, usluga lekara, rent-a-car, igraonica i kompjuterske igre. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i sa platformom sa peskom na obali. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Delphin De Luxe 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni za decu, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, tereni za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, zabavni program, takmičenja, večernji muzički i šou program, tursko veče na svakih 15 dana, gala veče na svakih 15 dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa bioskopom na otvorenom i sajmom zabave.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Delphin De Luxe 5*: oprema za tenis, časovi tenisa, masaža, salon lepote, bilijar, kuglanje, igraonica, sportovi na vodi i škola ronjenja.

Napomena:

Više informacija o hotelu Delphin De Luxe 5* možete saznati na: www.delphinhotel.com.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2020 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2020.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2020

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2020 popusti

Za letovanje u Alanji 2020 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije