Diamond Hill Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Diamond Hill Resort Hotel
 • 39 slika
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Diamond Hill Resort ★★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj i kafa, kasna noćna užina rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u popodnevnim satima pored bazena, pivo i

Hotel Diamond Hill Resort Hotel

Hotel Diamond Hill Resort ★★★★★ - Tosmur, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj i kafa, kasna noćna užina rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u popodnevnim satima pored bazena, pivo i bezalkoholna pića u baru na plaži od 10:00h do 18:00h, mini bar u sobama. Hotelska privatna plaža je udaljena 95 m od hotela (do plaže vodi tunel ispod puta). Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Diamond Hill Resort hotela:

Hotel Diamond Hill Resort 5* se nalazi u Alanji u regiji Tosmur. Udaljen je 4 km od centra Alanje i 125 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Diamond Hill Resort 5* ima ukupno 298 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (32 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedan sgl ležaj+1 fotelja na razvlačenje , kupatilo, max 3+1 dete),
 • Velika soba (35m2 spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj +sofa + fotelja na razvlačenje, kupatilo, max 4+1 osoba)

Sve sobe hotela Diamond Hill Resort 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda, mineralna voda i bezalkoholna pića dopunjuju se svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru; popodnevni čaj i kafa, kasna noćna užina i rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u popodnevnim satima pored bazena, pivo i bezalkoholna pića u baru na plaži od 10:00h do 18:00h, mini bar u sobama.

UAI koncept hotela Diamond Hill Resort 5* ne uključuje: specijalna uvozna pića, sveže voćne sokove, specijalne koktele, sobnu uslugu, pića u baru koji se nalazi na krovu hotela, paket sladoleda, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran sa turskom kuhinjom, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Diamond Hill Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i peglanje, telefon, fax, internet, prodavnice, frizer, rent-a-car. Wi Fi (sporiji protok) je besplatan.

Plaža hotela Diamond Hill Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je udaljena 95 m od hotela Diamond Hill Resort 5* (do plaže vodi tunel ispod puta). Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni sa delom za decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana , takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Diamond Hill Resort 5*: sportovi na vodi, igraonica, masaža i Wellness centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Više informacija o hotelu Diamond Hill Resort 5* možete videti na: www.diamondhillresort.com.tr

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije