Drita Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Drita Hotel
 • 31 slika
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Drita Resort & Spa ★★★★★ - Kargicak, Alanja, Turska se nalazi u Kargicak regiji, 14km od centra Alanje i 140km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja savršen izbor za odmor u Alanji. Hotel je pet friendly - samo za mačke. Ukoliko ste alergični ili imate strah od mačaka, molimo uzmite ovo u obzir prilikom odabira hotela. Nema parkinga Položaj Drita Resort & Spa hotela: Hotel Drita Resort & Spa

Hotel Drita Hotel

Hotel Drita Resort & Spa ★★★★★ - Kargicak, Alanja, Turska se nalazi u Kargicak regiji, 14km od centra Alanje i 140km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja savršen izbor za odmor u Alanji. Hotel je pet friendly - samo za mačke. Ukoliko ste alergični ili imate strah od mačaka, molimo uzmite ovo u obzir prilikom odabira hotela. Nema parkinga

 

 

Položaj Drita Resort & Spa hotela:

Hotel Drita Resort & Spa Hotel 5* se nalazi u Kargicak regiji, 14km od centra Alanje i 140km od aerodroma u Antaliji. Hotel ne poseduje parking za automobile, ne poseduje disko klub, u hotelu se nalaze mačke. Gostima koji imaju alergiju ili fobiju od mačaka, Drita hotel nije za preporuku.

Smeštaj:

Ukupno ima 199 soba u hotelu Drita Resort & Spa Hotel 5*:

 • Standardne sobe (21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Connection sobe (2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar ( dopunjuju svakodnevno samo vodu ), sef, SAT LCD TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon, Wi-Fi ograničene brzine.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni kolač, kafa, čaj, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, bezalkoholna pića i pivo u Snack baru na plaži od 10.00 do 18.00, sladoled u kornetu u određeno vreme. A'la carte restoran jednom u toku borakva uz rezervaciju unapred.

UAI koncept hotela Drita Resort & Spa Hotel 5* ne uključuje: uvozna pića,sveže ceđene sokove, sladoled u baru na plaži, sobnu uslugu, koktele sa uvoznim pićem u lobi baru i u baru pored bazena.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola,  A'la carte restorani, barovi u sastavu hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*: doktor na zahtev, usluga pranja veša, frizer, telefon. Wi Fi internet (ograničene brzine) je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Drita Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna plaža, pesak, šljunak i kamen (postoji tunel ispod puta od hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*), sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen sa dečijim bazenom, tobogan, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, tursko kupatilo i sauna u određenom periodu, zabavni program u toku dana, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, različiti programi za decu tokom dana i mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*: sportovi na vodi, SPA centar, đakuzi, masaže.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije