Drita Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Drita Hotel
 • 31 slika
 • Blizu plaže
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Drita Resort & SPA Hotel ★★★★★ - Kargicak, Alanja, Turska predstavlja savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Hotel je pet friendly - samo za mačke. Ukoliko ste alergični ili imate strah od mačaka, molimo uzmite ovo u obzir prilikom odabira hotela. Hotel ima dress code - ne prima goste u kupacim kostimima. ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Polo

Hotel Drita Hotel

Hotel Drita Resort & SPA Hotel ★★★★★ - Kargicak, Alanja, Turska predstavlja savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Hotel je pet friendly - samo za mačke. Ukoliko ste alergični ili imate strah od mačaka, molimo uzmite ovo u obzir prilikom odabira hotela. Hotel ima dress code - ne prima goste u kupacim kostimima.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Drita Resort & SPA hotela:

Hotel Drita Resort & Spa Hotel 5* se nalazi u Kargicak regiji, 14km od centra Alanje i 140km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupno ima 199 soba u hotelu Drita Resort & Spa Hotel 5*:

 • Standardne sobe (21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardne sobe sa krevetima na sprat (21 m2, kreveti na sprat za decu, max 2+2 osobe),
 • Large sobe sa krevetima na sprat (30 m2, jedna soba, francuski krevet + kreveti na sprat, kupatilo, sve imaju pogled na more, max 3+1 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( dopunjuju svakodnevnosamo vodu ), sef, SAT LCD TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon, Wi-Fi ograničene brzine.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni kolač, kafa, čaj, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24.00h na loby baru i u odredjenom vremenu - samo lokalno pivo na baru pored bazena i na plazi, snack bar i bezalkoholna pića na plaži od 11.00h do 16.00h, sladoled u kornetu na baru pored bazena od 16.00h do 18.00h.

UAI koncept hotela Drita Resort & Spa Hotel 5* ne uključuje: uvozna pića,sveže ceđeni sokovi , sladoled na baru na plazi, sobna usluga, coctele od stranih pica na loby baru i na baru pored bazena.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la carte restoran (morska hrana+ turska kuhinja) A'la carte raestorane je potrebno ranije rezevisat, dan ranije.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*: doktor na zahtev, usluga pranja veša, frizer, telefon, faks, internet kafe i kompjuterske igrice. Wi Fi internet,ograničene brzine, u lobiju iu sobamaa je besplatan.

Plaža:

Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta od hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*), sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži,tursko kupatilo i sauna u određenom periodu, zabavni program u toku dana, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečje igralište, različiti programi za decu tokom dana i mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*: vodeni sportovi, Spa centar, đakuzi, masaže.

Napomena:

U slučaju bilo kog ostećenja u sobi, sve se naplacuje po cenovniku hotela Drita Resort & Spa Hotel 5*.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije