Eftalia Aqua Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Eftalia Aqua Resort
 • 83 slika
 • Veliki vodeni park
 • Akva park
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 14,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness
 • Fitnes & SPA

Hotel Eftalia Aqua Resort ★★★★★ – Turkler, Alanja, Turska nalazi se u Turkler regiji. Udaljen je 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, prepodnevna užina, popodnevni kolač, kafa, čaj, ponoćna u

Hotel Eftalia Aqua Resort

Hotel Eftalia Aqua Resort ★★★★★ – Turkler, Alanja, Turska nalazi se u Turkler regiji. Udaljen je 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, prepodnevna užina, popodnevni kolač, kafa, čaj, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, a-la-carte restorani uz rezervaciju unapred jednom u toku boravka, sladoled u poslastičarnici u određeno vreme, Burgerland - 24h (ne radi tokom glavnih obroka u glavnom restoranu).

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Eftalia Aqua Resort hotela:

Hotel Eftalia Aqua Resort 5* nalazi se u Turkler regiji. Udaljen je 18km od centra Alanje i 100km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Eftalia Aqua Resort ima ukupno  470 smeštajnih jedinica u dve glavne zgrade:

 • standardna soba (24m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem +singl ležaj, jedno kupatilo, max 2+1 osoba), 
 • large soba (34m2, jedna velika spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaje + fotelja na razvlačenje , kupatilo, max 2+2 osobe),
 • porodična  soba tip A (43m2, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo, max 4 osoba)
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu (koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju jednom nedeljno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) - 24h hrana i piće - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, prepodnevna užina, popodnevni kolač, kafa, čaj, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića  do 24h, a-la-carte restorani uz rezervaciju unapred jednom u toku boravka, sladoled u poslastičarnici u određeno vreme, Burgerland - 24h (ne radi tokom glavnih obroka u glavnom restoranu).

Ultra all inclusive usluga ne uključuje: sva uvozna i sva flaširana pića,specijalna domaća vina, sveže ceđene sokove, tursku kafu, pića u disko klubu, sobnu uslugu,sva alkoholna pića na Eftalya Island-u.

Sadržaj:

Glavni restoran u hotelu Eftalia Aqua Resort 5* koji je na bazi švedskog stola, a-la-carte restorani (turski i italijanski), lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži, disko klub na Eftalia Island-u.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara na zahtev, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, telefon, faks, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u zajedničkim delovima hotela.

Plaža hotela Eftalia Aqua Resort 5*:

Hotelska šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže), sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana na Eftalia Island-u, takmičenja, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu od 4-12 godina,igralište za decu.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, bilijar, salon lepote, parno kupatilo, masaže.

Napomena:

Hotel Eftalia Aqua Resort 5* je renoviran 2019/2020

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije