Eftalia Ocean Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Eftalia Ocean Hotel
 • 52 slika

Hotel Eftalia Ocean Resort & Spa ★★★★★- Alanja, Turska se nalzi u regiji Turkler, na oko 18km od centra Alanje i oko 100km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje užine i popodnevni čaj, kolači i kafa, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ,

Hotel Eftalia Ocean Hotel

Hotel Eftalia Ocean Resort & Spa ★★★★★- Alanja, Turska se nalzi u regiji Turkler, na oko 18km od centra Alanje i oko 100km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje užine i popodnevni čaj, kolači i kafa, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića , Burgerland je otvoren 24h (ne radi samo tokom glavnih obroka u glavnom restoranu), A la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u poslastičarnici u određenim terminima.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Eftalia Ocean Resort & Spa hotela:

Eftalia Ocean Resort & Spa 5* se nalzi u regiji Turkler, na oko 18km od centra Alanje i oko 100km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 682 smeštajne jedinice raspoređene u glavnoj zgradi.

 • Standardne sobe (35m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ singl ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large rooms   (45m2, velika spavaća soba sa francuskim ležajem + singl krevet+fotelja na razvlačenje, kupatilo, max 3+1 osobe)
 • Family room A (91m2, dve odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem i druga sa 3 singl kreveta ili 2 fotelje na razvlačenje, kupatilo, max 4+1 osoba),
 • Swim up 2 bedrooms (99m2, duplex, dve odvojene spavaće sobe sa francuskim krevetom, 2 single kreveta +fotelja na razvlačenje, 2 kupatila, direktni izlaz na bazen, max 5+1 osoba)
 • Swim up with 3 bedrooms (113m2, duplex, tri spavaće sobe sa jednim francuskim krevetom, četiri single kreveta i dve fotelje na razvlačenje, 2 kupatila, direktni izlaz na bazen, max 6+1 osoba)
 • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar( voda i bezalkoholna pića se dopunjuju jednom u 7 dana), sef, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnje užine i popodnevni čaj, kolači i kafa, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića , Burgerland je otvoren 24h (ne radi samo tokom glavnih obroka u glavnom restoranu), A la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u poslastičarnici u određenim terminima.

UAI usluga ne obuhvata: sva uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, pića u disco klubu, i sva alkoholna pića na Eftalia Island-u.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi samoposluživanja, A la Carte restorani (turski, italijanski, Burger land), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, diskoteka na Eftalia ostrvu.

Posebno se plaća: usluge lekara (na zahtev), čuvanja dece, pranja veša, frizer, telefon, fax, internet, komjuterske igre, šoping, rent a car. WiFi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Eftalia Ocean Resort & Spa 5*:

Hotelska šljunkovita plaža - ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Do plaže vodi tunel ispod puta.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Aqua Park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabava tokom dana na Eftalia Island-u, takmičenja, večerni šou program, mini klub za decu od 4 do 12godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, salon lepote, masaža.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Pikado
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Tenis
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije