Euphoria Comfort Beach Alanya

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Euphoria Comfort Beach Alanya
 • 27 slika
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 13,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Euphoria Comfort Beach Alanya (ex. Loxia Comfort Beach Alanya) ★★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određeno vreme, deč

Hotel Euphoria Comfort Beach Alanya

Hotel Euphoria Comfort Beach Alanya (ex. Loxia Comfort Beach Alanya) ★★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe, Snack bar na plaži sa bezalkoholnim pićem i pivom do 17.00. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Euphoria Comfort Beach Alanya hotela:

Hotel Euphoria Comfort Beach Alanya 5* se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je 8 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Loxia Comfort Beach Alanya 5* ima ukupno 400 smeštajnih jedinica:

 • Standardna soba (25 m2, spavaća soba, francuski ležaj + singl ležaj (190x90cm)+sofa , kupatilo, max 3+1 dete)
 • Standard promo sobe bez balkona (18 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max 2 osobe)
 • Eco porodične sobe pogled kopno (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe)
 • Porodične sobe bočni pogled more (40 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jednica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz depozit), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, sladoled u određeno vreme, dečiji bufe, Snack bar na plaži sa bezalkoholnim pićem i pivom do 17.00.

AI koncept hotela Euphoria Comfort Beach Alanya 5* ne uključije: sva uvozna pića, domaća pića posle 24.00h, pića u diskoteci, sva flaširana pića i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Euphoria Comfort Beach Alanya 5*: usluga lekara (na zahtev), frizer, usluga pranje veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre. Wi Fi internet je bez doplate u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Euphoria Comfort Beach Alanya 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa raznim programom, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Euphoria Comfort Beach Alanya 5*: sportovi na vodi, masaža, Spa, tursko kupatilo, sauna, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Euphoria Comfort Beach Alanya 5* je renoviran 2021. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije