FUN&SUN Smart Club Prestige

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • FUN&SUN Smart Club Prestige
 • 34 slika
 • 1. dete do 13,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Armas Prestige ★★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića do 24.00h, snek bar i bezal

Hotel FUN&SUN Smart Club Prestige

Hotel Armas Prestige ★★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića do 24.00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 18.00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenom terminu. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
Položaj Armas Prestige 5* hotela:

Hotel Armas Prestige 5* se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je 8 km od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Armas Prestige 5* ima ukupno 302 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (25 m2, spavaća soba, francuski ležaj + single ležaj + sofa, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Porodična soba (40 m2, spavaća i dnevna soba odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jednica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera i ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića do 24.00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 18.00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenom terminu.

UAI koncept hotela Armas Prestige 5* ne uključije: premium uvozna pića, domaća pića posle 24.00h, pića u diskoteci, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, jedan A'la Carte restoran, bar pored bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Prestige 5*: usluga lekara (na zahtev), frizer, usluga pranje veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, Wi Fi.

Plaža hotela Armas Prestige 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, fitnes, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Armas Prestige 5*: sportovi na vodi, masaža, Spa, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Armas Prestige 5* je renoviran 2011. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije