Green Garden Suites Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Green Garden Suites Hotel
 • 36 slika

Hotel Green Garden Suite ★★★★★ - Obakoy, Alanja se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - All inclusive koncept za doručak, užinu, ručak i večeru se služi u hotelu Green Garden Resort & Spa koji je udaljen 70 m od hotela Green Garden Suite- otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) z

Hotel Green Garden Suites Hotel

Hotel Green Garden Suite ★★★★★ - Obakoy, Alanja se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - All inclusive koncept za doručak, užinu, ručak i večeru se služi u hotelu Green Garden Resort & Spa koji je udaljen 70 m od hotela Green Garden Suite- otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, noćna uzina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Green Garden Suite hotela:

Hotel se nalazi u Obagol regiji, 3km od centra Alanje. Udaljen je 133 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Green Garden Suite Hotel 5* ima 52 smeštajne jedinice u vilama.

 • Suite sa jednom spavaćom sobom (42-46 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + dve sofe, deo za sedenje, jedno kupatilo, max 4 osobe),
 • Porodični suite sa 2 spavaće sobe (73 m2, dve odvojene spavaće sobe, deo za sedenje, kupatilo, max 4+2 osobe)

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, split klimu, kuhinjsku opremu, aparat za kafu i čaj, ketler, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi po dolasku), sef, WI FI internet, sat.TV, muzičke kanale, balkon ili terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) - All inclusive koncept za doručak, užinu, ručak i večeru se služi u hotelu Green Garden Resort & Spa koji je udaljen 70 m od hotela Green Garden Suite-  otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači i kafa, noćna uzina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Sladoled pored bazena u određenim terminima.

AI koncept hotela Green Garden Suite 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled u pakovanju, specijalna vina i koktele. Bar na plaži 09.00h-18.00h. A'la Carte restorani su uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani, lobi bar, bar kod bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Suite 5*: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi internet je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Green Garden Suite 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50m od hotela Green Garden Suite 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu bez doplate. Do plaže vodi tunel.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana animacija tokom dana i večeri, mini klub za decu 6-12 god, igralište za decu sa programom tokom dana, mini disko tokom večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Green Garden Suite 5*: tursko kupatilo, masaža, sauna, parno kupatilo, sportovi na vodi,fitness soba, wellness tretman.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije