Hotel Titan Garden

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Hotel Titan Garden
 • 18 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness

Hotel Titan Garden ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, sva hrana i domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), snek bar na plaži od 12:30h do 15:30h. Hotelska priv

Hotel Hotel Titan Garden

Hotel Titan Garden ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, sva hrana i domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), snek bar na plaži od 12:30h do 15:30h. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 250m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Titan Garden 4* hotela:

Titan Garden Hotel 4* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Titan Garden 4* ima ukupno 327 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (18-24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large sobe (28 m2, jedna velika soba sa francuskim i single ležajem, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Family sobe (32-48 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 3+2 osobe),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat ili pločice, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, sva hrana i domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), snek bar na plaži od 12:30h do 15:30h.

AI koncept hotela Titan Garden 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, pića u disko klubu, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, turksku kafu, nargile, hranu i pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Titan Garden 4*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 250m od hotela Titan Garden 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na pesku, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igre tokom dana, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Titan Garden 4*: Wellness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, škola ronjenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije