Kahya Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kahya Hotel
 • 26 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Akva park
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Kahya ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (lokalno pivo, domaće vino, domaći kokteli, raki, džin, vodka). Hotelska p

Hotel Kahya Hotel

Hotel Kahya ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (lokalno pivo, domaće vino, domaći kokteli, raki, džin, vodka). Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 50m (Kleopatrina plaža) sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj Kahya 4* hotela:

Kahya Hotel se nalazi u centru Alanje u regiji Kleopatra. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kahya 4* ima 249 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka. Standardne sobe (18m2-23m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale,keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (lokalno pivo, domaće vino, domaći kokteli, raki, džin, vodka).

AI koncept hotela Kahya 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled,Tursku kafu,sobnu uslugu, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred,uz doplatu.Sva hrana i piće na plaži uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekar i na zahtev, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, internet kutak, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju uz doplatu.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 50m od hotela Kahya 4* (Kleopatrina plaža) sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi tokom letnje sezone) bazeni za odrasle i decu,tobogani, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Kahya 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, kompjuterske igre, bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Kahya 4* možete videti na: www.kahya.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije