Kleopatra Arsi Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Arsi Hotel
 • 20 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen

Hotel Kleopatra Arsi ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u centru Alanje na oko 80 m od javne peščane plaže, sa All Inclusive uslugom i otvorenim bazenom sa delom za decu,  predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021 ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Kleopatra Arsi Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je oko 125 km od aerodroma Antalija. Smeštaj:

Hotel Kleopatra Arsi Hotel

Hotel Kleopatra Arsi ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u centru Alanje na oko 80 m od javne peščane plaže, sa All Inclusive uslugom i otvorenim bazenom sa delom za decu,  predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Kleopatra Arsi Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je oko 125 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Arsi 4* ima ukupno 73 smeštajne jedinice. Sve sobe su standardne (spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe) i imaju: balkon ili terasu (economy sobe nemaju balkon), kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, pločice, mini bar (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, mini bar (uz doplatu).

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Kleopatra Arsi 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, svu hranu i pića na plaži, sladoled, tursku kafu, flaširana i pića u limenci.

Sadržaj Kleopatra Arsi hotela:

Glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Arsi 4*: usluga lekara, sef na recepciji, usluga pranja veša, telefon, fax, internet. Wi-Fi je besplatan.

Plaža:

Javna plaža je udaljena oko 80 m od hotela Kleopatra Arsi 4*. Ulaz, ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Suncobrani i ležaljke na bazenu su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Arsi 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021. u Kleopatra Arsi hotelu ★★★★.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije