Kleopatra Arsi Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Arsi Hotel
 • 19 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Centar grada
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • Otvoreni bazen

Hotel Kleopatra Arsi ★★★★ - Alanja, Turska smešten u centru Alanje, Kleopatra Arsi hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. FACT

Hotel Kleopatra Arsi Hotel

Hotel Kleopatra Arsi ★★★★ - Alanja, Turska smešten u centru Alanje, Kleopatra Arsi hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Kleopatra Arsi hotela:

Kleopatra Arsi Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je oko 125 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Arsi 4* ima ukupno 73 smeštajne jedinice.

Sve sobe su standardne (20-25 m2 , spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe) i imaju:  terasu (economy sobe nemaju balkon), kupatilo  tuš kabinom, fen,split  klimu, direktnu telefonsku liniju, pločice, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, mini bar (uz doplatu).

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Kleopatra Arsi 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, svu hranu i pića na plaži, sladoled, tursku kafu, flaširana i pića u limenci.

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Arsi 4*: usluga lekara, sef na recepciji, usluga pranja veša, telefon, fax, internet. Wi-Fi je besplatan.

Plaža hotela Kleopatra Arsi 4*:

Javna plaža je udaljena oko 80 m od hotela Kleopatra Arsi 4*. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Suncobrani i ležaljke na bazenu su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Arsi 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAOGDJAVA NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije