Kleopatra Micador

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Micador
 • 33 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST

Hotel Kleopatra Micador ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je smešten u samom centru Alanje, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h. Kleopatra Micador Hotel 4* se nala

Hotel Kleopatra Micador

Hotel Kleopatra Micador ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je smešten u samom centru Alanje, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h. Kleopatra Micador Hotel 4* se nalazi u samom centru Alanje, na 120 km od aerodroma u Antaliji, pored peščane plaže udaljene 200 m od hotela Kleopatra Micador 4* (prelazi se ulica), sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju (kod hotelskog bazena su besplatni).

FACT SHEET - EN

Položaj Kleopatra Micador hotela:

Kleopatra Micador Hotel 4* se nalazi u samom centru Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Micador Hotel 4* ima 85 smeštajnih jedinica.

Sve smeštajne jedinite su standardne (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h.

Nije uključeno u AI koncept hotela Kleopatra Micador 4*: sva hrana i piće posle 22:00h, sva hrana i piće na plaži, uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Micador 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car, Wi-Fi.

Plaža hotela Kleopatra Micador 4*:

Peščana plaža udaljena 200 m od hotela Kleopatra Micador 4* (prelazi se ulica), sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju (kod hotelskog bazena su besplatni). Postoji put između hotela i plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Micador 4*: fitnes, tursko kupatilo, vodeni sportovi, sauna, masaže, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije