Kleopatra Micador

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Kleopatra Micador
 • 33 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj

Hotel Kleopatra Micador ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u samom centru Alanje, sa All Inclusive uslugom i prelepom peščanom plažom udaljenom 200m od hotela, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN HOTEL FACTSHEET - EN Položaj: Kleopatra Micador hotel se nalazi u samom centru Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji. Smeštaj: Hotel

Hotel Kleopatra Micador

Hotel Kleopatra Micador ★★★★ - Alanja, Turska, smešten u samom centru Alanje, sa All Inclusive uslugom i prelepom peščanom plažom udaljenom 200m od hotela, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN
Položaj:

Kleopatra Micador hotel se nalazi u samom centru Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Micador 4* ima 85 soba i sve su standardne (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju: kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 22:00h.

Nije uključeno u AI koncept hotela Kleopatra Micador 4*: sva hrana i pića posle 22:00h, sva hrana i pića na plaži, uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled.

Sadržaj Kleopatra Micador hotelu:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, snack bar. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Micador 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car, Wi-Fi internet uz doplatu.

Plaža:

Peščana plaža udaljena 200 m od hotela Kleopatra Micador 4* (prelazi se ulica), sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju (kod hotelskog bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Micador 4*: fitnes, tursko kupatilo, vodeni sportovi, sauna, masaže, bilijar.


www.micadorhotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021. u Kleopatra Micador hotelu ★★★★.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije