Mesut Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Mesut Hotel
  • 39 slika

Hotel Mesut ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je smešten 50m od privatne peščano-šljunkovita plaže, Mesut hotel predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, večernja supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića o

Hotel Mesut Hotel

Hotel Mesut ★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je smešten 50m od privatne peščano-šljunkovita plaže, Mesut hotel predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, večernja supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži od 10:00 do 18:00 sa sokovima i užinom. Besplatan Wi-Fi u lobiju i pored bazena.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Mesut hotela:

Hotel Mesut se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 132 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Hotel Mesut 4* ima 130 smeštajnu jedinicu raspoređenih u 2 bloka.

Standardne sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (flaša vode pri dolasku), ketler,  laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kafa, čaj i kolači, kasna večernja supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, snek bar na plaži od 10:00 do 18:00 sa sokovima i užinom.

AI koncept hotela Mesut 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića i pića u limenci, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića u baru na plaži, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran, service bar i bar pored bazen

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mesut 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje. Besplatan Wi-Fi u lobiju i pored bazena.

Plaža hotela Mesut 4*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m od hotela Mesut 4* (između hotela i plaže se nalazi ulica). Ležaljke i suncobrani su bez doplate. Peškiri za plažu nisu dostupni. (Ležaljke i suncobrani kod bazena su bez doplate).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tursko kupatilo, fitnes.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Mesut 4*: sauna, masaža, sportovi na vodi..

Napomena:

Hotel Mesut 4* je renoviran 2020. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije