Ramira Joy Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Ramira Joy Hotel
 • 41 slika
 • Peščana plaža
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Ramira Joy ★★★★- Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125 km od aerodorma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Po

Hotel Ramira Joy Hotel

Hotel Ramira Joy ★★★★- Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125 km od aerodorma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Ramira Joy hotela:

Hotel Ramira Joy 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125 km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Ramira Joy 4* raspolaže sa 88 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj zgradi.

Standardne sobe (19m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 twin kreveta, kupatilo, max. 2 osobe). (krevetac za bebe nije dostupan)

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), ketler, set za čaj i kafu, sef – uz doplatu, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Ramira Joy 4* ne uključuje: uvozna pića i pića koja nisu na meniju, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, tursku kafu, sva pića posle 24:00h, svu hranu i pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar kod bazena, bar na plaži( dodatno se naplaćuje)

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramira Joy 4*: usluge lekara (na zahtev), usluge pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi je besplatan u javnim prostorijama i sobama.

Plaža hotela Ramira Joy 4*:

Gosti koriste hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži. Udaljena je 500m od hotela Ramira Joy 4*. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena i na plaži. Peškiri za plažu su bez doplate pri dolasku, zamena peškira je uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, fitnes soba, ulaz u tursko kupatilo, odbojka na plaži, večernje animacije dva ili tri puta nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramira Joy 4*: sportovi na vodi, sauna, piling, masaža.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije