Remi Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Remi Hotel
  • 19 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Remi ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 150m. Ležaljke, sunc

Hotel Remi Hotel

Hotel Remi ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 150m. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plazu se posebno naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Remi hotela:

Remi Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Remi 4* ima 82 smeštajne jedinice.

Sve smeštajne jedinice su standardne (spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja + pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), sat.TV, muzičke kanale, pločice, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Remi 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, turska kafa, sladoled, svu hranu i piće nakon 23:00h, sva hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Remi 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet kutak, rent-a-car. Wi-Fi internet  je uz doplatu u celom hotelu.

Plaža hotela Remi 4*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 150m od hotela Remi 4*. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plazu se posebno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Remi 4*: tursko kupatilo, masaža, sauna, sportovi na vodi.

Napomena:

Tokom trajanja sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije