Remi Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Alanja
  • Remi Hotel
  • 19 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen

Hotel Remi ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 150m. Ležaljke,

Hotel Remi Hotel

Hotel Remi ★★★★ - Kleopatra, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 150m. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plazu se posebno naplaćuju.

 

HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Remi 4* hotela:

Remi Hotel 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Remi 4* ima 82 standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), sat.TV, muzičke kanale, plocice, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači i kafa, domaća alkoholna (vino, pivo, vodka, džin i raki) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

AI koncept hotela Remi 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, turska kafa, sladoled, svu hranu i pića nakon 23:00h. Sva hrana i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, bar kod bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Remi 4*: usluga lekara, telefon, fax, internet kutak, rent-a-car. Wi-Fi internet u lobiju je bez doplate.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 150m od hotela Remi 4*. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plazu se posebno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, odbojka na plaži, ulaz u tursko kupatilo.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Remi 4*: masaža, sauna, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije