Sealife Buket Beach & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Sealife Buket Beach & Resort
 • 41 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sealife Buket Beach & Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užine, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00, sladoled u odr

Hotel Sealife Buket Beach & Resort

Hotel Sealife Buket Beach & Resort ★★★★★- Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užine, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sealife Buket Beach & Resort hotela:

Sea Life Buket Beach Hotel 5* se nalazi u regiji Alara. Udaljen je 30 km od Alanje i 95 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sealife Buket Beach & Resort 5* ima ukupno 313 smeštajnih jedinica u 9 blokova sa 3 - 5 spratova:

 • Standardne sobe (20-21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large sobe (24m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim ležajem + singl krevet+ sofa, jedno kupatilo, max. 3+1 dete),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (bezalkoholna pića i voda pri dolasku, kasnije se dopunjuje samo voda), set za čaj i kafu, WI FI internet, SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užine, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Sealife Buket Beach & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Amber na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani – Saphire (italijanski), Turkuaz (turski), Mavi( riblji ) , barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sealife Buket Beach & Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, frizer, šoping centar. Wi-Fi internet konekcija je besplatna u celom hotelu.

Plaža hotela Sealife Buket Resort & Beach 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Sealife Buket Beach & Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes, teren za tenis, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana za odrasle, takmičenja i igre, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina uz specijalan program tokom dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sealife Buket Beach & Resort 5*: masaža, SPA centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Sealife Buket Beach & Resort 5* je renoviran u januaru 2023.godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije