Sunpark Garden Apart Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Sunpark Garden Apart Hotel
 • 24 slika

Hotel Sunpark Garden ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, domaće pivo, votka, džin, raki) od 10:00h do 23:00h. Hotelska privatna peščana plaža na Kleopatrinoj plaži,

Hotel Sunpark Garden Apart Hotel

Hotel Sunpark Garden ★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, domaće pivo, votka, džin, raki) od 10:00h do 23:00h. Hotelska privatna peščana plaža na Kleopatrinoj plaži, ležaljke i suncobrani su uz doplatu.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Sunpark Garden hotela:

Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130km od aerodroma u Antaliji .

Smeštaj:

Hotel Sunpark Garden 4* raspolaže sa 100 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka.

 • Standard sobe (20-25m2, spavaća soba sa twin krevetom + sofa, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe 1 spavaća soba (30-35m2 , 1 spavaća soba+ 1 dnevna soba, 1 kupatilo max. 4 osobe),
 • Family soba 2 spavaće sobe (60-65m2, 2 spavaće sobe i 1 dnevna soba, kupatilo, max 5+1 osoba),

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), čajnu kuhinju, pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (domaće vino, domaće pivo, votka, džin, raki) od 10:00h do 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Sunpark Garden 4* ne uključuje: uvozna i ostala domaća pića koja nisu na meni listi, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića i pića u limenci, sladoled, sobnu uslugu, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i uz doplatu, hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sunpark Garden 4*: usluge lekara, telefon, fax, rent a car. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža hotela Sunpark Garden 4*:

Hotelska privatna peščana plaža na Kleopatrinoj plaži (oko 2 km od hotela), ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Peškiri za plažu nisu dostupni. Ležaljke i suncobrani pored bazena su bez doplate. Postoji besplatan šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes soba.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sunpark Garden 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi, stoni tenis, mini golf.

Napomena:

Više informacija o hotelu možete videti na: www.sunparkhotels.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije