Villa Sunflower Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Villa Sunflower Beach Hotel
 • 24 slika
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness

Hotel Villa Sunflower Beach ( ex.Titan Garden) ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h),

Hotel Villa Sunflower Beach Hotel

Hotel Villa Sunflower Beach ( ex.Titan Garden) ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), samo je bar kod bazena otvoren 24/7, sladoled u određeno vreme, snek bar na plaži od 10:00h do 18:00h. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 150m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Villa Sunflower Beach hotela:

Villa Sunflower Beach Hotel 4* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Villa Sunflower Beach 4* ima ukupno 327 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (18-24 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max 2 osobe),
 • Deluxe sobe (24-32 m2, jedna velika soba sa francuskim i single ležajem, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Superior sobe (32-48 m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sva domaća i odabrana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), samo je bar kod bazena otvoren 24/7, sladoled u određeno vreme, snek bar na plaži od 10:00h do 18:00h.

UAI koncept hotela Villa Sunflower Beach 4* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, premium pića, flaširana pića i pića u limenci, specijalna vina, koktele, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Villa Sunflower Beach 4*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža hotela Villa Sunflower Beach 4*:

Hotelska privatna peščana plaža (pri ulasku može biti kamenita i savetuje se obuća) udaljena je 150m od hotela Villa Sunflower Beach 4*. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igre tokom dana, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Villa Sunflower Beach 4*: Wellness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena:

Hotel je renoviran 2023. Godine (sobe i kupatila).

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije